Έρχεται ιστορική συμφωνία για Παναχαϊκή

Όπως όλα δείχνουν τα γκρίζα σύννεφα ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή έχει δώσει τα χέρια με την Ερασιτεχνική για το γήπεδο της Αγυιάς… και δεν αποκλείεται σε λίγες ώρες να έχουμε νεότερα για την εν λόγω συνεργασία, καθώς το απόγευμα της Τρίτης (8/9) έχει προγραμματιστεί συνάντηση των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση της «κοκκινόμαυρης» ΠΑΕ: «Συνάντηση για το θέμα του γηπέδου θα έχει σήμερα το απόγευμα ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναχαϊκή κ. Ανδρέας Νικάκης και η ομάδα συνεργατών του με την Διοίκηση του Ερασιτέχνη. Όπως όλα δείχνουν ύστερα και από την παρουσία της ηγεσίας του Ερασιτέχνη στην εκδήλωση της ΠΑΕ για την παρουσίαση της ομάδας, ο πάγος ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει σπάσει και σήμερα αναμένεται να έχουμε το αποτέλεσμα που όλοι επιθυμούμε. Η επιστροφή της ομάδας στο γήπεδο της Αγυιάς αποτελεί διακαή πόθο όλων των Πατρινών και θα δώσει άλλη διάσταση στην προσπάθεια μας για την κατάκτηση του στόχου της ανόδου.

Στη σημερινή συνάντηση των δύο πλευρών στα γραφεία της ΠΑΕ αναμένεται να έχουμε μια ιστορική συμφωνία, η οποία θα βάλει τέλος σε μια κόντρα πολλών ετών και θα συμβάλλει ουσιαστικά στην προσπάθεια της ΠΑΕ να ενώσει την Παναχαϊκή οικογένεια. Είναι γνωστό, πως είναι τέτοια η φιλοσοφία των διοικούντων της Παναχαϊκής που δεν επιτρέπουν στον εαυτό τους να μην πάνε τις συζητήσεις μέχρι τέλους ώστε να βγει «λευκός καπνός» και η ομάδα να αγωνιστεί στο γήπεδο της Αγυιάς.

Στην απογευματινή συνάντηση θα τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα που χωρίζουν τις δύο πλευρές, ωστόσο υπάρχει η αισιοδοξία ότι πλέον είναι εφικτό να βρεθεί λύση και η ομάδα να αγωνίζεται στο γήπεδο της Αγυιάς τη νέα σεζόν».

Exit mobile version