ΑΟ Λεβάντε: Το κάλεσμα… στους χορηγούς

Για τη νέα αγωνιστική περίοδο οι διοικούντες του ΑΟ Λεβάντε ζήτησαν την στήριξη χορηγών, εξηγώντας τα οφέλη που θα έχουν οι υποψήφιοι ενδιαφερόμενοι αν προβληθούν… μέσω της νησιωτικής ομάδας.

Η ανακοίνωση: «Παρόλο που η έννοια της χορηγίας καθιερώθηκε για πρώτη φορά ως θεσμός στην αρχαία Ελλάδα(εποχή Κλεισθένη 5αιων.πχ), σήμερα εν έτη 2015 και μεσούσης της οικονομικής κρίσης είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται μία ομάδα, ένα σωματείο για να προβληθεί και να αναδειχθεί. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως η χορηγία (εμπορική) δεν σχετίζεται με μονομερείς αλτρουιστικές πράξεις όπως μια δωρεά ή μια φιλανθρωπική πράξη ,η χορηγία είναι ένας αμφίδρομος κοινωνικός δεσμός(W-W) που στηρίζεται στην αρχή της υγιούς και αμοιβαίας επωφελής σχέσης (ανταποδοτικότητας).

Τα τελευταία χρόνια οι Χορηγοί στρέφονται στον αθλητισμό (ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο) και καταβάλλουν αρκετά χρηματικά ποσά για τους εξής λόγους: α) Γιατί υπάρχει ευγενής άμιλλα, β) υπάρχουν έντονα συναισθήματα, γ) Το κοινό ταυτίζεται με τους πρωταγωνιστές, δ) Λαμβάνει πολλές αναφορές από τα Μ.Μ.Ε. , ε) το ποδόσφαιρο ενσωματώνει ένα είδος «λατρείας» από την οποία οι χορηγοί μπορούν επωφεληθούν. Συνεπώς ολοένα και περισσότερο οι Χορηγοί τοποθετούν τα χρήματα τους στα αθλητικά δρώμενα.

Λίγα Λόγια για εμάς.. Γιατί να Χορηγήσεις το Σωματείο μας!

Η ομάδα ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ ανήκει στον Δήμο Ζακυνθίων και στις κοινότητες Αγίων Πάντων και Γαλάρου δύο χωριά από τα μικρότερα πληθυσμιακά του Δήμου. Η ομάδα ιδρύθηκε το 1991 με σκοπό την καλλιέργεια, την ανάπτυξη και την διάδοση του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού και του φίλαθλου πνεύματος. Αποστολή της ομάδας μας είναι η συμβολή του στην πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας και στην πρόοδο των μελών του, αλλά και των κατοίκων της περιοχής και ιδιαίτερα της νεολαίας, με την ανάπτυξη, διάδοση και εφαρμογή του αθλητισμού ως τρόπου ζωής και σύγχρονης πολιτιστικής αντίληψης. Όραμα της ομάδας μας είναι να καθιερωθεί στους ποδοσφαιρικούς χώρους με κλειδί επιτυχίας την σωστή σχέση προπονητή και ποδοσφαιριστή.

Ο “Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ ″ απαρτίζεται από μια ομάδα ανθρώπων, όλοι μαζί μια οικογένεια με πείρα και γνώση, ο καθένας στον τομέα του και με αναγνωρισμένες σπουδές (Διοίκηση, προπονητές, γυμναστές, φυσικοθεραπευτές, μάρκετινγκ) που σκοπό έχει την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, το οποίο το προσεγγίζουμε με σωστή οργάνωση και με μεγάλο σεβασμό.

Γιατί να προβληθείτε στην ομάδα ΑΟ ΛΕΒΑΝΤΕ

Για να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του ονόματος σας (Brand Name)
Για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας
Για να δώσουμε νέα κίνητρα στο κοινό
Για να συμβάλλετε στην ανάπτυξη και στην πρόοδο της ομάδος μας
Για να γίνεται αρωγός στην προσπάθεια μας να στρέψουμε τους νέους στον αθλητισμό
Για να επιδείξετε κοινωνική ευαισθησία (good citizens)
Για να περάσετε το μήνυμα σας σε ένα συγκεκριμένο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις οικονομικές μας προτάσεις και τους τρόπους προβολής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα εξής email

gbourlakos@gmail.com & aolevante@gmail.com».

Exit mobile version