Φωκικός: Ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του!

Την τελευταία στιγμή βρέθηκε λύση στο διοικητικό πρόβλημα του Φωκικού με πρωτοβουλία του Σίμου Παπαδημητρίου.

Ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΠΑΕ επέλεξε ανθρώπους της εμπιστοσύνης του για να συνθέσει το νέο ΔΣ, που θα αναλάβει να τρέξει την ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση που έστειλε ο Παπαδημητρίου στα Μέσα:

«Απόρροια της μεγάλης μου αγάπης για την ομάδα του Φωκικού, τον σεβασμό προς τους φιλάθλους μας και ενάντια στην απαξίωση που δέχτηκε το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας με κίνδυνο μάλιστα να αφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη, πραγματοποιήθηκε απόψε η συνάντηση με τα άτομα που επέλεξα για να συνθέσουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Άτομα καταξιωμένα και ικανά. Άτομα που αγαπούν την ομάδα και το έχουν αποδείξει και πάνω από όλα νέα άτομα με όρεξη για δουλεία.

Αφού έγινε αναλυτική ενημέρωση εκ μέρους μου, ανταλλαγή απόψεων και προσωπική τοποθέτηση του καθενός, αποφασίσαμε από κοινού να αναλάβουμε τα ηνία της ομάδας και να την οδηγήσουμε στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής όπως της αρμόζει και όπως το περιμένουν οι φίλαθλοι.

Σε αυτό το πρωτάθλημα δε θα συμμετέχουμε ως κομπάρσοι, αλλά θα έχουμε μια δυναμική παρουσία όπως αρμόζει στην ιστορία και το βαρύ όνομα που κουβαλάει ο Φωκικός.

Το ότι έχουμε χάσει πολύτιμο χρόνο και ότι έχουν «τελειώσει» οι μεταγραφές ξένων ποδοσφαιριστών που ήταν ως τώρα η δύναμή μας, όπως επίσης και ο δανεισμός, σημαίνει ότι πρέπει άμεσα να τρέξουμε με τα όπλα που μας απέμειναν για την στελέχωση της ομάδας (προπονητή, παίχτες)”.

Αναλυτικά το νέο Δ.Σ για την ώρα απαρτίζεται από τους:

1. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡIOY ΣΙΜΟ
2. ΚΑΝΕΛΛΟΠΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
3. ΜΑΝΑΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ
4. ΛΑΖΟΓΕΩΡΓΟ ΝΙΚΟΛΑΟ
5. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ
6. ΦΟΥΣΕΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
7. ΣΥΜΙΑΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
8. ΜΟΥΧΤΟΥΡΗ ΘΩΜΑ
9. ΣΤΑΜΑΤΕΛΛΟ ΙΩΑΝΝΗ
10. ΚΡΑΒΑΡΤΟΓΙΑΝΝΟ ΗΛΙΑ
11. ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΜΗ
12. ΣΚΥΛΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ
13. ΠΑΛΑΖΝΤΖΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
14. ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ
15. ΜΠΙΛΕΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ
16. ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ
17. ΛΑΖΟΓΕΩΡΓΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ
18. ΔΡΙΒΑ ΓΕΩΡΓΙΟ
19. ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟ

Με εκτίμηση
Σίμος Παπαδημητρίου»

Exit mobile version