Χατζηανδρέας: «Τελεσίδικη η απόφαση να αποχωρήσω»

Ο Παναγιώτης Χατζηανδρέας ανακοίνωσε την αμετάκλητη απόφαση του να αποχωρήσει από τα κοινά του Απόλλωνα Καλαμαριάς… δίνοντας το «χρίσμα» στον Αλέξανδρο Νεράντζη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Metropolis 95,5»:

«Έχω τέσσερα χρόνια στην προεδρία, είναι μια συλλογική απόφαση να αποχωρήσω και να μπει ένας νέος άνθρωπος, ο Αλέξανδρος ο Νεράντζης. Αποφασίσαμε να μπει μπροστά και θα τον στηρίξουμε όλα τα μέλη της διοίκησης. Είναι τελεσίδικη η απόφασή μου αυτή τη φορά. Δεν είμαι επαγγελματίας παράγοντας, απαιτεί πολύ χρόνο αυτή η δουλειά και αντοχή. Δεν ήθελα να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο».

Για τα προβλήματα στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Για όλα επιλαμβανόμαστε. Έρχεται και ο κ Ιωακειμίδης στο συμβούλιο κάθε Δευτέρα. Δεν υπήρχε θέμα με τον φροντιστή. 1 Αυγούστου ξεκίνησε το τμήμα τη λειτουργία του, οπότε από πότε μιλάμε για απλήρωτους; Ήταν πληρωμένος. Στο facebook κάνει οποιοσδήποτε μια ανάρτηση και πρέπει να απαντάμε. Αν είναι απλήρωτος έξι μήνες, ο Ιωακειμίδης έχει αναλάβει έναν μήνα, οπότε δε στέκει το θέμα. Όσο για τις προπονήσεις άλλης ομάδας, το γήπεδο είναι του ερασιτέχνη και όπως κάναμε και πέρυσι, όποτε μπορούμε το δίνουμε, εφόσον μας πει ο φροντιστής ότι μπορεί να μπει άλλη ομάδα. Οργανωτικά λάθη γίνονται και δεν πρέπει να επαναληφθούν. Έγινε ένα ερασιτεχνικό λάθος με το διαιτητή στο φιλικό και δεν πρέπει να ξαναγίνει. Έχουν επισημανθεί αυτά».

Exit mobile version