Αναστασιάδης: Αστεία άμυνα ο Πανσερραϊκός

Παράπονα από τους παίκτες του είχε για την ήττα-καμπανάκι στο Λάκκωμα ο τεχνικός των «λιονταριών» κάνοντας λόγο για… πρόωρα Χριστούγεννα. Στο επίκεντρο τα μεταγραφικά.

Κατήφεια και σκεπτικισμός επικρατούν στον Πανσερραϊκό, μετά την πρώτη ήττα στη Χαλκιδική από το Διγενή Λακκώματος (3-2), που συνδυάστηκε με πτώση από την κορυφή. Το μείον δυο φέρνει σε μειονεκτική θέση τους Σερραίους, που έχουν νέα δύσκολη έξοδο στον Ακροπόταμο και στο δεύτερο γύρο δίνουν στον Εύοσμο το μεγάλο ντέρμπι με τον Αγροτικό Αστέρα. Ο τεχνικός των «λιονταριών», Σάκης Αναστασιάδης, με δηλώσεις του στο «serressport» ανέφερε: «Δεν συμφωνώ ότι χάσαμε από μια καλή ομάδα αλλά από τον κακό μας εαυτό. Δυστυχώς στο πιο καθοριστικό παιχνίδι του πρωταθλήματος, παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων, χωρίς νεύρο, χωρίς θέληση. και εγώ ο ίδιος εντυπωσιάστηκα από την εικόνα μας αυτή. Είχαμε αστεία αμυντική συμπεριφορά. Μέχρι σήμερα είχαμε δεχθεί 4 γκολ και σε ένα ματς δεχθήκαμε τρία (!). Αυτό δείχνει ότι οι παίκτες μου βρίσκονταν σε… πρόωρα Χριστούγεννα. Αυτή η ήττα σημαίνει ότι σίγουρα χρειαζόμαστε ενίσχυση, δείχνει ότι κάποια παιδιά δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από αυτή την ήττα θα διδαχθούμε κάποια πράγματα και ελπίζω στο μέλλον να αποφεύγουμε τέτοιες εικόνες και να παρουσιαζόμαστε όπως πρέπει».
Εξάλλου, μετά την απόκτηση των Γκόγκα-Μπαντοτάκη, τις επόμενες μέρες αναμένονται νέες εξελίξεις στα μεταγραφικά (και ίσως σε αποχωρήσεις), με τους Ντα Κόστα και Τάντιτς να παραμένουν σε πρώτο πλάνο. Τέλος, οι ερυθρόλευκοι έδειξαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, μοιράζοντας χαρά, ευχές και δώρα τη Δευτέρα σε παιδιά από το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το τμήμα της Παιδιατρικής του Γενικού Νομαρχειακού Νοσοκομείου Σερρών. Στα παιδιά χαρίστηκε μια φανέλα του Πανσερραϊκού καθώς και μπάλες με τις υπογραφές.

Exit mobile version