Σιατραβάνης: Το 2014 η χρονιά του Ηρακλή!

Δηλώσεις του 24χρονου Λαρισαίου μεσοεπιθετικού του «Γηραιού», που είναι αισιόδοξος για επάνοδο στη Σούπερ Λίγκα την επόμενη σεζόν.

Συγκαταλέγεται ανάμεσα στις βασικές επιλογές του Γκιγέρμο Ογιος. Ο λόγος για τον Σάββα Σιατραβάνη, ο οποίος «κέρδισε» με τις περσινές του επιδόσεις μία θέση στο ρόστερ του Ηρακλή και φέτος θέλει να καθιερωθεί με την κυανόλευκη φανέλα. Ο 24χρονος πρώην εξτρέμ της Λάρισας μίλησε στη «Bluearena» και έκανε ένα μίνι απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας των κυανόλευκων. Παράλληλα, έστειλε τις ευχές του ενόψει της νέας χρονιάς και ευχήθηκε τι άλλο; Την άνοδο. «Σίγουρα το ξεκίνημά μας φέτος, ήταν απογοητευτικό. Γκρεμίσαμε, όλα όσα είχαμε υποσχεθεί από την έναρξη της προετοιμασίας και έπειτα. Δεν μου αρέσει όμως να στέκομαι στο παρελθόν. Κοιτάμε πλέον μόνο μπροστά», είπε και συνέχισε: «Εχουμε κάνει στα τελευταία παιχνίδια την αντεπίθεσή μας και καλύψαμε ένα μικρό για μένα έδαφος. Μην ξεχνάμε ό,τι η ομάδα αυτή χτίστηκε για πρώτη θέση. Αν κοιτάξουμε τη βαθμολογία θα δούμε ό,τι είμαστε στην τέταρτη, άρα δεν έχουμε πετύχει ακόμα απολύτως τίποτα. Είμαστε όμως στο σωστό δρόμο».
«Η αύρα του Όγιος»
Για το τι άλλαξε και ο Ηρακλής εμφανίστηκε προς το καλύτερο, είπε: «Σίγουρα η αύρα του κ. Ογιος βοήθησε σε αυτό. Όμως και εμείς από την πλευρά μας, μιλήσαμε μεταξύ μας πολλές φορές. Και είπαμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Μία αντεπίθεση διαρκείας». Εστειλε και τις ευχές του: «Υγεία σε όλο τον κόσμο, τύχη και εύχομαι στην ομάδα μας και τον κόσμο που είναι δίπλα μας συνεχώς το νέο έτος να είναι η αρχή μίας ένδοξης πορείας του Ηρακλή στην Σούπερ Λιγκ. Αυτός είναι ο στόχος μας. Γι’ αυτό θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις», είπε κλείνοντας.

Exit mobile version