Αχαρναϊκός: Με μαύρα περιβραχιόνια η αποστολή στα Τρίκαλα

Ο «πονεμένος» Αχαρναϊκός θα μεταβεί στα Τρίκαλα με 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή.

Όπως είναι φυσικό το κλίμα στις τάξεις των «πρασίνων» είναι βαρύ, μετά από το θάνατο του πρώην προέδρου της ομάδας, Γιώργου Μωυσιάδη… ωστόσο άπαντες είναι υποχρεωμένοι να συνεχίσουν την δουλειά τους, αρχής γενομένης από το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον ΑΟ Τρίκαλα, στη θεσσαλική πόλη (16/9). Ο Αχαρναϊκός θα προσπαθήσει να μαζέψει τα κομμάτια του και να διαφυλάξει το πολύτιμο 1-0 του πρώτου αγώνα, ώστε να πάρει εκείνος την πρόκριση στους «32».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σίνισα Γκόγκιτς άφησε εκτός αποστολής τον Στάθη Μωυσιάδη, αδερφό του εκλιπόντος, αλλά και τους Παπαδόπουλο, Κολονέρο, Τέιλορ και Σιάννη.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα του Μενιδίου θα αγωνισθεί με μαύρα περιβραχιόνια, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τον αγαπημένο τους «Μώυ», ο οποίος έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Η αποστολή: Παγούδης, Μπαμπανιώτης, Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος, Μαρής, Ιωαννίδης, Εμέκα, Ταμπάκης, Φιγκέιρα, Ομπράντοβιτς, Καλογερόπουλος, Παπατόλιος, Σωτηράκος, Μαρούδας, Χριστόπουλος, Ματσούκας, Αθανασίου, Παβίσεβιτς, Αναστασίου

Exit mobile version