Φωκικός: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Η διοίκηση του Φωκικού ενημέρωσε το φίλαθλο κόσμο για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου, τα οποία ξεκινούν από 80 ευρώ.

Η ανακοίνωση: «Σε κυκλοφορία έχουν ήδη τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας του Φωκικού για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 από μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η τιμή τους ξεκινά από τα 80 ευρώ, ενώ υπάρχουν διαθέσιμα και εισιτήρια μεγαλύτερης αξίας με στόχο την οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Το εισιτήριο διαρκείας θα έχει διπλό ρόλο αφού θα λειτουργεί και ως κάρτα μέλους.

Έτσι, οι κάτοχοι διαρκείας (με την προϋπόθεση αυτό να έχει εξοφληθεί) θα διατηρούν το δικαίωμα συμμετοχής στις Γενικές Συνελεύσεις αλλά και δικαίωμα ψήφου σε αυτές.

Σύμφωνα με διευκρίνιση για αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν θεωρείται υποχρεωτική η προμήθεια εισιτηρίου διαρκείας για όσους δεν μπορούν. Στις Γενικές Συνελεύσεις θα συμμετέχουν όλοι οι φίλαθλοι που το επιθυμούν, αλλα δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις των Γ.Σ (εκλογή νέου Δ.Σ, προγραμματισμός κτλ) θα έχουν μόνο τα μέλη που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα (με απόφαση της διοίκησης ορίζεται ετήσια συνδρομή μελους τα 10 ευρώ).

Έχουμε μπροστά μας μία ακόμη εξαιρετικά ενδιαφέρουσα σεζόν στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας και πολύ δυνατές μονομαχίες. Σας περιμένουμε λοιπόν όλους κοντά μας, δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας!»

Exit mobile version