Πήρε και το Σούπερ Καπ ο Κανάρης (video)

Μεγάλα πράγματα από τον Κανάρη Νενήτων που κατέκτησε το Σούπερ Καπ Χίου, επικρατώντας με 3-1 της κυπελλούχου Δάφνης με 3-1.

Όσο περνάει ο καιρός οι νεοφώτιστοι παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι… λίγο πριν ξεκινήσουν τα επίσημα «βάσανα» του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής και παρ’ όλο που βρέθηκαν πίσω στο σκορ κέρδισαν μάλλον εύκολα ακόμα έναν τίτλο.

Το σκορ άνοιξε για τη Δάφνη ο Λίβανος στο 25ο λεπτό, ωστόσο οι πρωταθλητές Χίου κατάφεραν όχι μόνο να ισοφαρίσουν… αλλά και να προηγηθούν στο τέλος του πρώτου 45λεπτου. Αρχικά ο Γκάμαγκας στο 37′ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ οκτώ λεπτά αργότερα στην τελευταία φάση για το πρώτο ημίχρονο… ο Μονίαρος πέτυχε το 2-1. Στη συνέχεια το συγκρότημα της Δάφνης πίεσε όμως αντί για το 2-2… έγινε το 3-1 χάρη σε τέρμα του Ζεράι στο 67′, αποτέλεσμα που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος.

Οι συνθέσεις:

ΚΑΝΑΡΗΣ: Κωττατής, Σκούφαλος, Γρίγος, Πουλάκης (63΄ Κροτσίδας), Γιοβανάκης, Χωρεψιμάς, Ζεράι, Μελέκος, Ντάμπος (31΄ Γκάμαγκας), Κωστάλας, Μονίαρος (69΄ Αλεξανδρόπουλος)

ΔΑΦΝΗ: Νησιώτης, Καραβατάκης, Μαμούνας (45΄ Μηλιώτης), Μήτσουλας, Θεοδωρίδης, Κλήμης, Κουιμάνης (75΄ Μίμαρος), Λίβανος (61΄ Καϊμάκης), Χρυσίνας, Μπάλιου, Ναρλιάν

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε τα καλύτερα σημεία της χθεσινής (16/9) αναμέτρησης…

Exit mobile version