Πιερικός: Διπλή ενίσχυση

Πιερικός: Διπλή ενίσχυση

Διπλό μεταγραφικό «μπαμ» για τον Πιερικό που ήρθε σε συμφωνία με τους Μάριο Παπαδόπουλο και Αποστολή Τσιώλη.

Η ανακοίνωση: «Ο Σ.Φ.Κ Πιερικός ανακοινώνει την συνεργασία του με τους δύο ποδοσφαιριστές Μάριο Παπαδόπουλο (μεσοεπιθετικός) και Αποστόλη Τσιώλη (πλάγιος μέσος).

Ο Μάριος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Μακεδονικού. Το 2007 αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα και το 2011... μετακόμισε στην Κατερίνη και στους Πόντιους.

Τον Ιανουάριο το 2012 έμεινε ελεύθερος, με τον Αγροτικό Αστέρα να τον εντάσσει στο ρόστερ του. Απο εκεί μετακόμισε στη Βέροια και τελευταίος του σταθμός, ήταν η ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης οπού τη σεζόν 2014-2015 είχε μια γεμάτη σεζόν με συμμετοχές και καλές εμφανίσεις. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και έχει ύψος 1,79μ.

Από την άλλη ο Αποστόλης Τσιώλης είναι παιδί των ακαδημιών του Αστέρα Τρίπολης και από εκεί μας έρχεται, πιο συγκεκριμένα από την ομάδα νέων του Αστέρα.

Από τα 17 του χρόνια κιόλας, είχε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης, καθώς με τις ικανότητες του εξέπληξε απο νωρίς τους ''Αρκάδες''. Πλέον είναι 19 χρονών και κουβαλάει μπόλικο ταλέντο μαζί του, πράγμα που θα φανεί σίγουρα με την εξέλιξη του στην ομάδα του Πιερικού.

Τους ευχόμαστε καλή αρχή με επιτυχίες και υγεία».