Η «πρώτη» του Αναστόπουλου… η αποστολή για Μυτιλήνη (photos)

Η σημερίνη (18/9) προπόνηση του Άρη διεξήχθη -για πρώτη φορά- υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Νίκου Αναστόπουλου… και στη συνέχεια η «κιτρινόμαυρη» αποστολή αναχώρησε αεροπορικώς για τη Μυτιλήνή ενόψει του αυριανού φιλικού με τον Αιολικό.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, η οποία έγινε υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας μας, Νίκου Αναστόπουλου, ανακοινώθηκε η αποστολή του αυριανού αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τον Αιολικό (19/09, 17:00) στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης (αναχώρησε πριν από λίγη ώρα αεροπορικώς για το νησί του Βορείου Αιγαίου και θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη της αναμέτρησης).

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τζινάρ, Φυσέκης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καλογέρης, Τσουμάνης, Τάτος, Παυλίδης, Ντόγος, Σούκιας, Ραούλ Μπράβο, Καπνίδης, Μελισσάς, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Καζναφέρης, Ντούνης, Ντούνγκα.

Να σημειωθεί ότι ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε σήμερα ο Βασίλης Κωνσταντινίδης. Ο 29χρονος επιθετικός, που υπέστη διάστρεμμα β’ βαθμού στην ποδοκνημική, υπολογίζεται ότι θα μείνει μια εβδομάδα περίπου εκτός προπονήσεων.

** Στο τεχνικό επιτελείο του ΑΡΗ εντάχθηκε από σήμερα, ως επιστημονικός σύμβουλος, ο Δρ. Θανάσης Μουρτζιάπης, Διδάκτωρ Εργοφυσιολογίας, ο οποίος ειδικεύεται στον τομέα μεγιστοποίησης αθλητικής απόδοσης».

Exit mobile version