Πόθος για Απόλλωνα Κ. ο Βοσνιάδης

Πρώτος στόχος για αντι-Παντζιαράς στους Πόντιους ο έμπειρος τεχνικός, με θητεία σε Επανομή και Απόλλωνα Σμύρνης. Εναλλακτικές Κολομπούρδας, Αλεξίου και Χαραλαμπίδης.

Το «σαφάρι» και η κούρσα διαδοχής στον Απόλλωνα Καλαμαριάς για τον αντικαταστάτη του Ανδρέα Παντζιαρά στην άκρη του πάγκου μόλις ξεκίνησε, αλλά δεν θα αργήσει να βρεθεί όπως φαίνεται ο «εκλεκτός», καθότι τα χρονικά περιθώρια πιέζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr, ένα όνομα που φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του προέδρου Αχιλλέα Χαραλαμπίδη είναι αυτό του Αλέκου Βοσνιάδη. Ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε πέρυσι στην άνοδο έναν άλλο… Απόλλωνα, αυτόν της Σμύρνης, τον οποίο καθοδήγησε φέτος και στη Σούπερ Λίγκα, ενώ ακόμα έχει δουλέψει σε Αναγέννηση Επανομής, Εορδαϊκό και Θερμαϊκό Θέρμης.
Ο Αλέκος Βοσνιάδης φαίνεται πως «αρέσει» στη διοίκηση των Ποντίων και έχει πολλές συμπάθειες στους κόλπους της ομάδας, ενώ και ο ίδιος δεν δείχνει αρνητικός σε μια τέτοια προοπτική, αν ικανοποιηθούν κάποια «θέλω» του για το τεχνικό τιμ και τη μεταγραφική ενίσχυση, άσχετα αν έχει θέσει ως προτεραιότητα ομάδες Α΄ Εθνικής και πρόσφατα απέρριψε αρκετές της Β΄. Ο κόσμος, το όνομα και η δυναμική του Απόλλωνα Καλαμαριάς φαίνεται πως κάνουν «γκελ» στο Βοσνιάδη και έτσι όλα είναι πιθανά.
Οι εναλλακτικές
Στο… συρτάρι πάντως της διοίκησης των «ροσονέρι» βρίσκονται και άλλα ονόματα για παν ενδεχόμενο, όπως του Αλέξη Αλεξίου (φέτος στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, πέρυσι στον Οδυσσέα Κορδελιού, παλιότερα σε Νίκη Βόλου, Ηλιούπολη, Εθνική Νέων κ.α.), του Απόστολου Χαραλαμπίδη (φέτος στην Καβάλα) και του Νίκου Κολομπούρδα, που έχει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο των κοκκινόμαυρων, διαμένει στην Καλαμαριά και έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ (στον οποίο έπαιξε, όπως και στον Ηρακλή), από τον οποίο ίσως αποκτηθούν παίκτες (μετά τον Πέλκα που ήρθε το καλοκαίρι, τώρα ως γνωστόν απασχολεί μεταξύ άλλων και ο Πόποβιτς).
Η ανακοίνωση για Παντζιαρά
Τέλος, την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του dokari.gr: «Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ανακοινώνει ότι μετά από συνάντηση το βράδυ της Πέμπτης 26 Δεκεμβρίου,με τον Πρόεδρο κ.Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τους δύο προπονητές κ.Ανδρέα Παντζιαρά και κ.Ιωάννη Πολλαετίδη. Τους ευχαριστεί για την μέχρι τώρα συνεργασία και τους εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική τους καριέρα».

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version