Απόλλων Κ.: «Ναυάγιο» με Βοσνιάδη

Αρνητικά απάντησε ο έμπειρος τεχνικός στην πρόταση των Ποντίων, που ενεργοποιούν τις εναλλακτικές. Κερδίζουν έδαφος οι Αλέξης Αλεξίου και Νίκος Κολομπούρδας, δεν αποκλείεται η έκπληξη.

Δεν κατέληξε σε… γάμο το «ειδύλλιο» του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον Αλέκο Βοσνιάδη, που εξαρχής είχε τις δικές του δυσκολίες (όπως το κασέ του για τα τωρινά δεδομένα των κοκκινόμαυρων). Ο έμπειρος τεχνικός επικοινώνησε το Σάββατο με τη διοίκηση των Ποντίων και ευχαρίστησε για την πρόταση, την οποία απέρριψε ευγενικά, ευχόμενος καλή συνέχεια και αφήνοντας ανοιχτή πόρτα συνεργασίας για το μέλλον.
Πλέον, ο πρόεδρος των «ροσονέρι» Αχιλλέας Χαραλαμπίδης και οι συνεργάτες του εξετάζουν από το… συρτάρι τις εναλλακτικές λύσεις. Η περίπτωση του Αλέξη Αλεξίου (φέτος στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, πέρυσι στον Οδυσσέα Κορδελιού) δείχνει να κερδίζει αρκετούς πόντους, όπως και εκείνη του Νίκου Κολομπούρδα (δουλεύει στην Κύπρο, παλιά στην Κ20 του ΠΑΟΚ). Βεβαίως, δεν αποκλείεται και κάποια άλλη έκπληξη, αφού προτείνονται αρκετοί τεχνικοί (μια από τις προτάσεις ήταν και ο παλιός γνώριμος, Νίκος Ζαλίκας). Το θέμα πιθανότατα θα έχει ξεκαθαρίσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ως την Κυριακή.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version