Εξάσφαιρη η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ομάδα της Μόσχας έφυγε από την έδρα της Μορντόβια με το «τρίποντο» στο… τσεπάκι της, επικρατώντας 6-4 της αντιπάλου της!!!

Το πλέον εντυπωσιακό ματς της φετινής σεζόν διεξήχθη την Κυριακή στη Ρωσία όπου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε της Μορντόβια εκτός έδρας με 6-4! Μάλιστα, οι Μοσχοβίτες χρειάστηκε να… επιστρέψουν στο ματς ενώ βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 3-0!!!

Μόλις στο 1′ ο Ακινφέεφ έκανε τραγικό λάθος και ο Λουτσένκο έκανε το 1-0 για τη Μορντόβια. Ακολούθησε το τέρμα του Ρίκοφ στο 13′ και αυτό του Μουκαμέτσιν στο 15′ για να γίνει το 3-0 για τους γηπεδούχους με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος, ενώ στο 12′ αποβλήθηκε ο Φερνάντες από πλευράς ΤΣΣΚΑ.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως η ομάδα της Μόσχας ήταν καταιγιστική παρότι έπαιζε με δέκα! Στο 50′ ο Παντσένκο έκανε το 3-1, στο 55′ ο Ντιαλό αποβλήθηκε από πλευράς Μορντόβια, στο 58′ ο Τόσιτς μείωσε ακόμη περισσότερο και ο Ντουμπιά στο 59′ ισοφάρισε σε 3-3! Η Μορντόβια πήρε ξανά… κεφάλι στο σκορ στο 68′ με τον Λουτσένκο, αλλά στο 80′ ο Ντουμπιά ισοφάρισε σε 4-4, ο Μούσα στο 85′ έκανε το 5-4 για την ΤΣΣΚΑ και στο 88ο λεπτό ο Ντουμπιά ολοκλήρωσε το χατ-τρικ του, «σφραγίζοντας» τη νίκη των φιλοξενούμενων!

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version