Σταμούλης: «Ομάδα πρότυπο ο Αχαρναϊκός»

Ο Αχαρναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία «ευλογεί» τις προσπάθειες της διοίκησης για τη φετινή σεζόν, με τον πρόεδρο των «πρασίνων», Χαράλαμπο Σταμούλη να κάνει λόγο για ομάδα πρότυπο της Football League.

Πιο αναλυτικά: «Επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλονται σε επίπεδο Διοίκησης είναι η χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής στο Πρωτάθλημα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού που έλαβε η ΠΑΕ Αχαρναϊκός για τρίτη συνεχή χρονιά. Μόλις 8 ΠΑΕ έλαβαν την παραπάνω πιστοποίηση από τις 18 ομάδες που θα συμμετάσχουν στο φετινό Πρωτάθλημα! Αυτό αποδεικνύει πως η Διοίκηση της ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ λειτουργεί με επαγγελματισμό, πειθαρχία και οργάνωση, ενώ η οικονομική της φερεγγυότητα είναι πλέον δεδομένη».

Επίσης, το αφεντικό της ομάδας του Μενιδίου, Χαράλαμπος Σταμούλης, επεσήμανε τα εξής: «Ο ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ είναι και το αποδεικνύει συνεχώς μια από τις πιο υγιείς ομάδες της κατηγορίας της. Τόσο σε επίπεδο Διοίκησης- οργάνωσης, όσο και σε επίπεδο παικτών ο Αχαρναϊκός πλέον θα μπορούσε να είναι μία ομάδα πρότυπο για την Football League».

Exit mobile version