Θέλει να προλάβει το κακό ο Μελισσανίδης

Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ ο επιχειρηματίας για να πει δυο… κουβέντες στους παίκτες πριν από την Βέροια.

Την κατάσταση στα χέρια του ενδέχεται να πάρει ο Δημήτρης Μελισσανίδης μετά την αποτυχία στην Τούμπα και το ήδη -5 της ΑΕΚ από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, ο «Τίγρης» σκέφτεται να ανέβει στα Σπάτα πριν από το παιχνίδι με την Βέροια που ακολουθεί (28/9) και να πει δυο… κουβέντες στους παίκτες.

Αν πράγματι το αποφασίσει αυτό, δεν θα είναι μια επίσκεψη σαν την περσινή μετά την γκέλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου τα έχωσε πολύ χοντρά (ιδιαίτερα στην τριάδα των Πεταυράκη, Ρόβα, Μάρκο Ντούνη που τους έπιασαν να ξενυχτούν). Όπως μαθαίνουμε, στο πιο χαλαρό θα το πάει ο Μελισσανίδης. Ναι μεν θα στείλει το μήνυμά του… αλλά χωρίς να ρισκάρει να τους ρίξει την ψυχολογία περισσότερο. Βέβαια ο «Τίγρης» είναι απρόβλεπτος σε αυτά τα θέματα και ίσως μπει στα αποδυτήρια αγριεμένος. Όλα παίζουν.

Πάντως αυτό που μάθαμε εμείς, είναι ότι το σκέφτεται πολύ έντονα να πάει στα Σπάτα πριν από το παιχνίδι στην Βέροια. «Για να… προλάβει το κακό», όπως λένε κάποιοι ανήσυχοι.

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version