Κοντά σε Παντζιαρά ο Πανσερραϊκός

Ραγδαίες εξελίξεις δρομολογήθηκαν το Σάββατο στα «λιοντάρια» με τη διοικούσα επιτροπή να ανακοινώνει το «διαζύγιο» με τον προπονητή, Σάκη Αναστασιάδη και να απέχει μια ανάσα από τον πρώην τεχνικό του Απόλλωνα Καλαμαριάς!

Μόνο για λίγες μέρες θα μείνει… άνεργος ο Ανδρέας Παντζιαράς, που αποχώρησε πρόσφατα από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, όπως κατέγραψε το «serressport.gr». Το Σάββατο στις Σέρρες η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε τον τερματισμό της συνεργασίας με τον Σάκη Αναστασιάδη (θα παραχωρήσει την Κυριακή αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου), για να αλλάξει η ψυχολογία μετά την πρώτη ήττα στο Λάκκωμα από το Διγενή και την πτώση από την κορυφή (μείον δυο). Το… ηλεκτροσόκ στα «λιοντάρια» φέρνει τον Παντζιαρά στο κατώφλι του πάγκου και πιθανότατα τη Δευτέρα το θέμα θα τελειώσει και τυπικά και θα υπάρξουν ανακοινώσεις.
Ο Ανδρέας Παντζιαράς οδήγησε τον Απόλλωνα πέρυσι στον τίτλο στην κατηγορία και στην άνοδο, ενώ ακόμα έχει δουλέψει επιτυχώς σε Πυρσό Γρεβενών, Οδυσσέα Αναγέννησης (δεν είναι άγνωστος στο σερραϊκό κοινό), Πλατανιά Χανίων και Τηλυκράτη Λευκάδας.
Ο 37χρονος τεχνικός θα κάνει όπως φαίνεται ντεμπούτο με τον Πανσερραϊκό, τον οποίο θέλει να οδηγήσει στη δεύτερη σερί άνοδο της καριέρας του, στον αγώνα της άλλης Κυριακής, με τον Άρη Ακροποτάμου εκτός έδρας, ενώ μένει να φανεί αν διαφοροποιούνται τα μεταγραφικά πλάνα. Πάντως, οι ερυθρόλευκοι δίνουν την Κυριακή κανονικά φιλικό με τον Ηρακλή Αμμουδιάς και τη Δευτέρα με την ΑΕ Νιγρίτας, υπό τις οδηγίες του υπηρεσιακού, Τάσου Καζία.

Exit mobile version