Γράφας: «Δεν έχουμε ρυθμό… αλλά θα είμαστε έτοιμοι»

Μαραθώνιο χαρακτήρισε το φετινό πρωτάθλημα ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος μεταξύ άλλων παραδέχτηκε πως ακόμα οι παίκτες του δεν έχουν βρει ακόμα ρυθμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΧ, στο περιθώριο της παρουσίασης της νέας φανέλας των «μπλε», όπως τις παρουσιάζει το «athlitiko.gr»:

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος: «Σίγουρα υπάρχει ανυπομονησία. Τη Δευτέρα ξεκινά για μας ένας δύσκολος μαραθώνιος για την Φούτμπολ Λιγκ. Θεωρούμε ότι ο ΑΟΧ θα είναι έτοιμος στην πρεμιέρα. Όλες οι πρεμιέρες είναι δύσκολες. Δεν έχουμε βρει ακόμα ρυθμό. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι με τον Εργοτέλη».

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας: «Υπάρχουν δηλώσεις ότι η ομάδα κυνηγά την Σούπερ Λιγκ. Το λένε και δεν το κρύβουν. Όταν λέμε ότι η ομάδα θα επιδιώξει να ανέβει δεν λέμε ότι θα γίνει τώρα! Μέσα από την πολύ δουλειά ευελπιστώ ότι θα το πετύχουμε. Περισσότερο αναμένω ότι τη Δευτέρα θα εμφανιστούμε έτοιμοι και ότι θα είμαστε ομάδα».

Για τον Εργοτέλη: «Όλες οι πρεμιέρες κρύβουν «παγίδες». Αν δεν είσαι προσεκτικός, έχεις πρόβλημα. Ο Εργοτέλης είναι καλή ομάδα που έρχεται από την Σούπερ Λιγκ, αλλά και εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι. Στόχος μας η νίκη σε κάθε αγώνα, αν και ξέρετε ότι στο ποδόσφαιρο υπάρχουν όλα τα αποτελέσματα. Εμείς έχουμε στόχο την νίκη με τον Εργοτέλη».

Για την χρονική συγκυρία που παίζει ο ΑΟΧ με τον Εργοτέλη: «Είμαι πεπεισμένος ότι η σειρά των παιχνιδιών στο πρωτάθλημα δεν παίζει ρόλο. Τα πάντα κρίνονται στο γήπεδο. Θα είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Τόσο για την άνοδο όσο και για την παραμονή στην κατηγορία».

Exit mobile version