Μεγάλωσε η οικογένεια της Παναχαϊκής

Τρία νέα μέλη ήρθαν να προστεθούν στο ΔΣ της ΠΑΕ Παναχαϊκής, όπως γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση των Αχαιών το μεσημέρι της Παρασκευής (25/9).

Πιο αναλυτικά: «H ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοινώνει την είσοδο τριών νέων μελών στο Διοικητικό Συμβούλιο τής. Ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Νικάκης έχει ανοίξει έναν κύκλο επαφών με παράγοντες και επιχειρηματίες της πόλης με σκοπό την μεγιστοποίηση της διοικητικής δυναμικής της ΠΑΕ.

Οι τρεις πρώτοι εισελθόντες στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ είναι ο γνωστός γυναικολόγος κ. Νίκος Οικονομόπουλος. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας κ. Κωνσταντίνος Χρυσανθόπουλος, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει βάλει την σφραγίδα του στη θεαματικά ανοδική πορεία του Κεραυνού Αγίου Βασιλείου. Αλλά και ο κ. Κωνσταντίνος Γερόλυμος, ο οποίος έχει αποδείξει και αποδεικνύει καθημερινά την αγάπη του για την Παναχαϊκή.

Οι τρεις νεοεισελθείς διοικητικοί σύμβουλοι δήλωσαν:

Ν. Οικονομόπουλος: «Η Παναχαϊκή «ζει» σε περιβάλλον αμφισβήτησης τα τελευταία χρόνια. Η σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει σκοπό να συμβάλει στην αντιστροφή του κλίματος. Ευχόμαστε η προσπάθεια της νέας διοίκησης να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, όχι μόνο για την ομάδα, αλλά κυρίως για την Πάτρα και την Αχαΐα. Μέσα από το εγχείρημα η Πάτρα έχει τη μοναδική ευκαιρία να δείξει τον αθλητικό πολιτισμό της και όχι μόνο.

Κ. Χρυσανθόπουλος: «Το μέγεθος της Παναχαϊκής δεν μας επιτρέπει να μιλάμε και να μην δουλεύουμε. Εμείς είμαστε εδώ για να δουλέψουμε με γνώμονα το καλό της ομάδας και του αθλητισμού της περιοχής γενικότερα. Είναι δεδομένο πως υπάρχει δυσκολία στην αντιστροφή του κλίματος, ωστόσο έχουμε εμπιστοσύνη στην αντίληψη των φιλάθλων. Σύντομα, αν δεν έχει συμβεί μέχρις ώρας, το φίλαθλο κοινό θα καταλάβει την αλλαγή που έχει έρθει στην Παναχαϊκή».

Κ. Γερόλυμος: «Οι συγκυρίες το έφεραν έτσι ώστε η ΠΑΕ Παναχαϊκή να έχει στο Διοικητικό Συμβούλιο ανθρώπους που μοιράζονται ένα κοινό όραμα. Ασφαλώς και ο βαθμός δυσκολίας του νέου εγχειρήματος είναι υψηλός, όμως άπαντες έχουμε την πεποίθηση πως οι στόχοι μας θα επιτευχθούν καθώς διαθέτουμε την διάθεση και την τεχνογνωσία. Ευχή όλων είναι το νέο εγχείρημα να αγκαλιαστεί από τον κόσμο ώστε όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την άνοδο στη Super League».

Exit mobile version