Έκανε την έκπληξη ο Ιάλυσος

Κόντρα στα προγνωστικά και στις προβλέψεις ο Ιάλυσος επικράτησε 1-0 εντός έδρας της Κηφισιάς, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής… κάνοντας το καλύτερο ξεκίνημα.

Οι Ροδίτες με «όπλο» τον κόσμο τους πανηγύρισαν το πρώτο τρίποντο της χρονιάς απέναντι στη σκληροτράχηλη ομάδα των βορείων προαστίων. Το ένα και μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Κοιλιάρας στο 9ο λεπτό.

Η ενημέρωση του Ιάλυσου: «Ο νόμος του Οικονομιδειου θα μιλήσει και στην Γ εθνική!Χωρις να επηρεαστεί από την έλλειψη φιλικών και χωρίς να φοβηθεί τον τίτλο του μεγάλου φαβορί του αντιπάλου ο Ιαλυσός επικράτησε 1-0(Κοιλιάρας) της Κηφισιας και ξεκίνησε με το δεξί το πρωτάθλημα!».

Οι συνθέσεις

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Λιόσης, Σταυλάς (31′ λ.τ. Καρπαθάκης), Παπαδημήτρης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Σίμωσης (62′ Χατζηκοσμάς), Μαθιός, Κοιλιάρας (82′ Σπάρταλης)

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Γουμάγιας, Γκίκας, Εσλέρ, Τεγούσης, Καρακώστας, Γεωργίου, Μιχαλόπουλος, Καραδέμητρος (75′ Γκέζος), Βέρμπης, Παληαρούτας (55′ Χαϊκάλης), Μουσταφίδης (60′ Γεωργιάδης)

Exit mobile version