«Η Ζάκυνθος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός»

H διοίκηση της Ζακύνθου εξέφρασε την ικανοποίηση της για το γεγονός ότι η ομάδα εξασφάλισε το πολυπόθητο πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, απευθύνοντας παράλληλα το κάλεσμα στο κοινό για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου (3/10).

Οι Φαίακες θέλουν να επιστρέψουν εκεί που ανήκουν, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να ισχυρίζονται πως η Ζάκυνθος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Όπως είναι φυσικό σε αυτή την προσπάθεια θέλουν στο πλευρό τους τον 12ο παίκτη τους… ο οποίος δεν είναι άλλος από τον κόσμο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μια νέα “σελίδα” γράφεται από προχθές στην ιστορία του ΑΠΣ Ζάκυνθος. Μια καινούργια χρονιά ξεκίνησε, στην πορεία της ομάδας μας στη Β’ Εθνική, με μοναδικό στόχο από την πλευρά μας στην καθιέρωση του συλλόγου εκεί που πραγματικά ανήκει. Πέρασε από πολλά “κύματα” και διακυμάνσεις η εξασφάλιση των πιστοποιητικών για την συμμετοχή αυτή. Τα καταφέραμε. Η ομάδα μας πλέον αρχίζει να δομείται σε υγιείς ποδοσφαιρικές βάσεις με μοναδικό στόχο τη μόνιμη παρουσία της στις επαγγελματικές κατηγορίες και πάντα κοντά στους μεγάλους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Είναι τιμή για όλους τους Ζακυνθινούς, αυτός ο ΑΠΣ Ζάκυνθος που δεν είναι ιδιοκτησία κανενός ξεχωριστά αλλά ΟΛΩΝ. Το μυστικό της επιτυχίας είναι αυτό. Το ότι η ομάδα ανήκει σε όλους εμάς. Σε όλους αυτούς, που με τον οβολό τους κάθε Κυριακή συντήρησαν, συντηρούν και θα συντηρούν αυτήν την προσπάθεια, αυτή την ομάδα. Το Σάββατο στις 3 Οκτώβρη 2015 στις 16.00 το απόγευμα, ξεκινά η εντός έδρας αγωνιστική παρουσία μας με αντίπαλο τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου.

Exit mobile version