Ομάρ: «Είμαι ερωτευμένος με τον Παναιγιάλειο»

Ο Κενυάτης άσος του Παναιγιάλειου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας για την απόφαση του να αγωνισθεί στον Παναιγιάλειο, τα όνειρα του, αλλά και για το προσφυγικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του όπως τις παρουσιάζει η εφημερίδα «Πελοπόννησος»:

«Είμαι από την Κένυα από την πόλη Μομπάσα. Η ζωή είναι καλή και φτηνή εκεί αν την συγκρίνεις με την Ελλάδα και έχουν γίνει σημαντικά βήματα ανάπτυξης τα τελευταία χρόνια. Πιστεύω ότι το ίδιο θα γίνει και στο ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια. Δεν αποφάσισα εγώ να έρθω στην Ελλάδα. Η Ελλάδα αποφάσισε να έρθω! Ήταν να υπογράψω στον Ηρακλή, αλλά κάποια γραφειοκρατικά ζητήματα που προέκυψαν δεν επέτρεψαν τη μεταγραφή και υπέγραψα τελικά στον Παναιγιάλειο. Είμαι ερωτευμένος με την ομάδα και τον κόσμο της τον οποίο σέβομαι πολύ. Είναι η πρώτη φορά που παίζω σε άλλη χώρα. Ηταν η ευκαιρία να έρθω στην Ευρώπη».

Για τους μετανάστες: «Πιστεύω ότι πρέπει να βοηθήσετε τους πρόσφυγες που έρχονται στην Ελλάδα, επειδή χρειάζονται πραγματικά βοήθεια. Αναγκάζονται να αφήσουν τη χώρα τους, δεν το θέλουν. Πάντως, μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχω αντιμετωπίσει φαινόμενα ρατσισμού».

Μεγαλύτερο όνειρο; «Το μεγαλύτερο όνειρό μου είναι να κατακτήσω πολλά τρόπαια, να παίζω καλά, ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ σε μεγαλύτερες ομάδες. Όχι ότι ο Παναιγιάλειος δεν είναι, αλλά εννοώ ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ, η Παρί και ο Ολυμπιακός. Γνώριζα μερικά πράγματα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά μόνο λίγες ομάδες. Η αγαπημένη μου ομάδα είναι τώρα ο Παναιγιάλειος και η Ρεάλ. Θαυμάζω τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Μαρτσέλο».

Exit mobile version