Στο τιμόνι της Εθνικής ο Σούστερ

Στο τιμόνι της Εθνικής ο Σούστερ

Ο Μπερντ Σούστερ θα είναι ο νέος τεχνικός ηγέτης της Εθνικής Ελλάδας, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ΕΠΟ για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Γερμανός προπονητής βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης (29/9) στην Αθήνα, προκειμένου να έχει τις τελικές επαφές με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και μάλιστα, λίγες ώρες μετά την άφιξή του, είχε συνάντηση με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, χωρίς ωστόσο να επέλθει συμφωνία, μια και παρουσιάστηκε μια μικρή διαφορά στο οικονομικό.

Όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το... χάσμα που χώριζε τις δύο πλευρές, έχει γεφυρωθεί και κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Τετάρτης (30/9) στην Ομοσπονδία, αποφασίστηκε να δοθεί το... χρίσμα στον έμπειρο προπονητή, ο οποίος θα μείνει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μπρεντ Σούστερ θα αμείβεται με 600 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου, ενώ θα έχει ως βοηθό στον «γαλανόλευκο» πάγκο τον Κώστα Τσάνα, μαζί μ' έναν ακόμα συνεργάτη, της επιλογής του. Παράλληλα, στο συμβόλαιο του Γερμανού προβλέπεται υψηλό πριμ σε περίπτωση πρόκρισης της Εθνικής Ελλάδας στο Μουντιάλ, καθώς αν το πετύχει, τότε θα εισπράξει το ποσό των 800 χιλιάδων ευρώ.

Πηγή: Onsports.gr