Τρία «διαζύγια» ενόψει για Δόξα Δράμας

Αποχωρούν εντός των ημερών από τους «Μαυραετούς» οι Μανόλης Λιαπάκης, Μπάμπης Μουρατίδης και Μάρκος Χατζηλιάδης.

Παρελθόν από τη Δόξα Δράμας πρέπει να θεωρούνται οι Μανόλης Λιαπάκης (φωτό), Μπάμπης Μουρατίδης και Μάρκος Χατζηλιάδης, σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός, που είχε από τα πιο ψηλά συμβόλαια στους «Μαυραετούς», ζήτησε να αποδεσμευτεί για οικογενειακούς λόγους και έτσι οι δυο πλευρές συμφώνησαν για συναινετικό «διαζύγιο», που θα οριστικοποιηθεί το πολύ ως την Τρίτη. Οι Μουρατίδης και Χατζηλιάδης δεν μπόρεσαν να προσφέρουν λόγω τραυματισμών, με τον δεύτερο να είναι πιθανό να πάει δανεικός στη Δόξα Πετρούσας.
Τις επόμενες μέρες αναμένονται οι πρώτες εξελίξεις στα μεταγραφικά, με προτεραιότητα τον επιτελικό μέσο και τον επιθετικό, ενώ μετά από την επικείμενη αποχώρηση Λιαπάκη είτε θα αποκτηθεί στόπερ, που θα πλαισιώσει τους Θεοδωρέλη και Κίκοφ, είτε θα παραμείνει ο Μιλένκοβιτς.
Εξάλλου, τη Δευτέρα η ομάδα του Κώστα Βασιλακάκη δίνει δυνατό φιλικό στην Κομοτηνή, με τον Πανθρακικό στις 15:00 (θα λείψουν οι τραυματίες Στόικος, Γελαδάρης και Αμανατίδης, ενώ θα τιμηθεί ο τεχνικός της Δόξας για την προσφορά του στους Θρακιώτες).

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version