Κάτοικος Δράμας ο Βιτλής

Ο Βασίλης Βιτλής, που εδώ και δύο εβδομάδες αποτελεί παρελθόν από τον Πανσερραϊκό, βρήκε τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο νεαρός αμυντικός θα προσφέρει πλέοντις πολύτιμες υπηρεσίες του στη Δόξα Δράμας και από αύριο (2/10) αναμένεται να μπει σε ρυθμό προπονήσεων με τη νέα του ομάδα. Ο 22χρονος δήλωσε χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους του «διαζυγίου» του με τα «λιοντάρια».

Πιο αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα «SportDrama.gr»: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος, όλα πήγαν καλά και τελειώσαμε πολύ γρήγορα με τα διαδικαστικά. Με τιμά η επιλογή της Δόξας και πιστεύω ότι είμαι απολύτως έτοιμος να προσφέρω άμεσα, εφόσον το κρίνει ο προπονητής. Έκανα όλο το κύκλο της προετοιμασίας και από την Παρασκευή ξεκινάω τις προπονήσεις με την νέα μου ομάδα».

Για την αποχώρησή του από τον Πανσερραϊκό: «Είναι γνωστό πλέον το θέμα. Δεν είναι κάτι κρυφό. Υπήρχαν διαφορετικές αντιλήψεις σε ότι αφορά το τι ήθελε η κάθε πλευρά και έτσι πίστεψα ότι ήταν καλύτερα για μένα να φύγω άμεσα. Ζήτησα να μείνω ελεύθερος και δεν μου το αρνήθηκαν οπότε άνοιξε ο δρόμος για την Δόξα όπου πέρα από την διοίκηση με τιμά και η επιλογή του Κ. Παντζιαρά με τον οποίο μίλησα αμέσως με το που μου έγινε η κρούση της Δόξας. Υπάρχουν στόχοι υψηλοί που δίνουν κίνητρο για μια πολύ ενδιαφέρουσα χρονιά και ένας κόσμος που βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα. Μόλις τελειώσουμε με τα χαρτιά και βγει το δελτίο θα είμαι στην διάθεση του προπονητή μου. Νιώθω πανέτοιμος για να παίξω».

Exit mobile version