Βαριά «καμπάνα» για Αχαρναϊκό

Kαθόλου στα… μαλακά δεν έπεσε ο Αχαρναϊκός, ο οποίος αναμένεται να την «πληρώσει» ακριβά για τα όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΑΟ Τρίκαλα.

Πιο συγκεκριμένα, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε στην «πράσινη» ΠΑΕ πρόστιμο ύψους 9.750 ευρώ και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για μία αγωνιστική. Να αναφέρουμε πως η εν λόγω τιμωρία δεν εφαρμοστεί στο προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς έχουν τυπωθεί ήδη τα εισιτήρια του αγώνα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα οι ιθύνοντες της ομάδας του Μενιδίου θα κάνουν έφεση.

Η απόφαση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Κηρύσσει την εγκαλουμένη ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός πειθαρχικά ελεγκτέα. Επιβάλλει σε αυτήν: α) για την υπό 1. ανωτέρω πράξη της ρίψης ρολών χαρτιού και τριών καπνογόνων πριν από την έναρξη του αγώνα χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων (6.000) ευρώ, καθώς επίσης ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική, β) για την υπό 2. ανωτέρω πράξη της ρίψης ρολών χαρτιού κατά τη διάρκεια του αγώνα και δη στο 78ο λεπτό χρηματική ποινή ύψους έξι χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (6.750) ευρώ. Καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ύψους εννέα χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (9.750) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας Αχαρναϊκός-Τρίκαλα της 10/9/2015)».

Exit mobile version