Οριστικά με Παντζιαρά ο Πανσερραϊκός

Ανέλαβε και τυπικά το τιμόνι των «λιονταριών» ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς. Τι είπε προς τους παίκτες, κλεισμένος ο Τάντιτς.

Καμία έκπληξη δε σημειώθηκε στο θέμα προπονητή στον Πανσερραϊκό, με τον Ανδρέα Παντζιαρά να αναλαμβάνει από τη Δευτέρα και με τη… βούλα το τιμόνι, όπως αναμενόταν. Ο πρώην τεχνικός του Απόλλωνα Καλαμαριάς γνωρίστηκε με τους παίκτες, την Τρίτη το πρωί θα κάνει την πρώτη προπόνηση και ντεμπούτο την Κυριακή με τον Άρη Ακροποτάμου εκτός έδρας. «Είμαστε σε μεγάλη ομάδα και πρέπει να δώσουμε το 100%, αν χρειαστεί και παραπάνω, για να πάρουμε την άνοδο. Είμαστε στη δεύτερη θέση, στο κόλπο της ανόδου και πρέπει να δείξουμε ποιος είναι ο Πανσερραϊκός» ήταν το πρώτο του μήνυμα προς τους παίκτες.
Ο Παντζιαράς παρακολούθησε τη φιλική νίκη τη Δευτέρα με την ΑΕ Νιγρίτας (2-0 με γκολ των Τσαούση, Κ. Τσιμίκα), ενώ προφυλάχθηκαν οι Κωνσταντινίδης, Γαλακτερός και Ασλανίδης). Άμεσα θα ξεκαθαρίσει το θέμα του βοηθού του στα «λιοντάρια», ενώ ο νέος τεχνικός των Σερραίων ξανασμίγει με τους Τοπαλίδη, Κράββαρη, Γκόγκα και Γκάγκα, με τους οποίους συνεργάστηκε και παλιά. Στα μεταγραφικά, «κλεισμένος» είναι ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, Μπόζινταρ Τάντιτς, που αποδεσμεύεται από την Επισκοπή και επιστρέφει, ενώ «χαλά» πιθανότατα η μεταγραφή του Ντα Κόστα.

Πηγή: Serressport

Exit mobile version