Χαμός για Φορτούνη

Συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Κώστα Φορτούνη είχαν τη Δευτέρα (5/10) οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, προκειμένου να συζητήσουν για την επέκταση του συμβολαίου του, την ώρα που η Τότεναμ έχει βάλει στο… στόχαστρό της τον διεθνή άσο.

Αναμφίβολα, το πρόσωπο της αγωνιστικής, αλλά και των τελευταίων ημερών στους Πειραιώτες είναι ο Κώστας Φορτούνης. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, έχει πάρει ηγετικό ρόλο από τον Μάρκο Σίλβα και δείχνει ικανός να αντικαταστήσει επάξια τον Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ στον άξονα.

Ο διεθνής άσος έχει καταφέρει να στρέψει όλα τα… φώτα πάνω του, μια και είναι από τους παίκτες που αποτελούν… βαρόμετρο στα πρώτα ματς του Ολυμπιακού, σε Ελλάδα και Ευρώπη και ήδη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από το εξωτερικό για την περίπτωσή του. Στο Emirates άνθρωπος της Τότεναμ έδωσε το «παρών» στις εξέδρες και εντυπωσιάστηκε από την παρουσία του Κώστα Φορτούνη.

Για τον λόγο αυτό, οι Λονδρέζοι είχαν «κατάσκοπο» και στο ντέρμπι της Κυριακής (4/10) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν μέχρι το Μπέλφαστ προκειμένου να τον δουν και με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας στην αναμέτρηση της Πέμπτης (8/10) με την Βόρεια Ιρλανδία.

Ωστόσο, στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν… διατεθειμένοι να τον… χάσουν εύκολα. Για τον λόγο αυτό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Γιάννης Βρέντζος είχε συνάντηση με τον Πολ Κουτσολιάκο τη Δευτέρα (5/10). Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, μίλησε με τον εκπρόσωπο του νεαρού άσου, προκειμένου να συζητήσουν για το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του, το οποίο θα έχει σαφώς καλύτερες οικονομικές απολαβές για τον παίκτη, αλλά και μεγάλη ρήτρα.

Πηγή: Onsports.gr

Exit mobile version