Τσατσαρώνης: «Είμαστε πολύ μάγκες»

Ο Χριστόφορος Τσατσαρώνης έσταζε μέλι τόσο για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο στο ματς με την Χαλκίδα, όσο και για τους ποδοσφαιριστές του… τους οποίους χαρακτήρισε «μάγκες».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των «κιτρινόμαυρων»: «Είχαμε ένα άγχος να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της Χίου. Ευχαριστούμε που γέμισε το γήπεδο, το ξέραμε και θα τα δίνουμε όλα να τον ευχαριστήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο σταθήκαμε καλύτερα, ενώ στο δεύτερο είχε τον αέρα η Χαλκίδα, πιο έμπειρη, έδειξαν πιο δεμένοι, κάποιες στιγμές μετά το 60′ ισορροπήσαμε. Δίκαιο το αποτέλεσμα και το είπα στη Ζάκυνθο το λέω και τώρα είμαι περήφανος που έχω αυτά τα παιδιά. Αυτό που κάνουν είναι μεγάλη μαγκιά. Δείτε πόσο άνετα ήρθαν αυτοί ενώ εμάς μας περιμένει οδύσσεια παρά τη μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κάτι απ’ αυτή την ομάδα, μας προβλημάτισαν μόνο τα ψηλά κορμιά. Παίκτες μεγαλύτερης κατηγορίας αλλά δεν φάνηκαν και είχαμε ευκαιρίες και για τη νίκη.

Εμείς ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και ήρθε στο γήπεδο. Κοιτάμε τώρα το επόμενο παιχνίδι στην Σπάρτη. Θα φύγουμε Παρασκευή, θα φτάσουμε Σάββατο στον Πειραιά, πούλμαν απευθείας, Σπάρτη θα παίξουμε και πίσω ξανά με το καράβι. Είμαστε πολύ μάγκες κυρίως τα παιδιά που είναι οι πρωταγωνιστές και δεν μας νοιάζει πώς έρχονται οι άλλες ομάδες».

Exit mobile version