Χατζής: «Θέλουμε να μπούμε… με το δεξί»

Ο Κώστας Χατζής εξέφρασε την πεποίθηση πως η Παναχαϊκή θα ξεκινήσει με το δεξί την χρονιά… παρότι οι ποδοσφαιριστές των «ροσονέρι» έχουν καιρό να δώσουν κάποιο φιλικό.

Σε ότι αφορά το επικείμενο ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας, ο έμπειρος αμυντικός τόνισε πως η ομάδα που θα βρει πρώτη δίχτυα… αυτή θα πάρει και τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πρωινή Γνώμη»:

«Ξεκινάμε τη χρονιά με ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι μέσα σε ένα γήπεδο που δύσκολα θα κερδίσουν πολλές ομάδες. Παρόλα αυτά εμείς θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να ξεκινήσουμε με το “δεξί” τη χρονιά. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε δουλέψει σκληρά αυτούς τους 3 μήνες και παρότι έχουμε αρκετές μέρες να δώσουμε φιλικό παιχνίδι, πιστεύω ότι θα παρουσιαστούμε, όπως πρέπει, για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για το πού θα κριθεί το παιχνίδι κόντρα στους Θεσσαλούς: «Πιστεύω ότι τον πιο σημαντικό ρόλο θα παίξει η δύναμη, το πάθος αλλά και το ποια ομάδα θα βάλει πρώτη γκολ. Η εκτίμησή μου είναι ότι δεν θα μπουν πολλά γκολ και η ομάδα που θα σκοράρει, θα έχει το απολυτό πλεονέκτημα για να φτάσει στη νίκη».

Exit mobile version