Παναιγιάλειος: Επισκέφτηκε και το ΕΚΑΜΕ

ΤΟ ΔΣ του Ειδικού Κέντρου Αποκατάσταση και Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου ευχαρίστησε θερμά την αντιπροσωπεία του Παναιγιάλειου για τη χαρά που έδωσαν στα παιδιά.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης του ΕΚΑΜΕ Αιγίου αναφέρει: «Με αφορμή την Πανελλήνια μέρα Σχολικού Αθλητισμού τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015 η διοίκηση και οι παίκτες του Παναιγιαλείου Γυμναστικού Συλλόγου επισκέφθηκαν εκτός των υπολοίπων σχολείων και το Ειδικό Κέντρο Αποκατάστασης & Μέριμνας Ατόμων με Αναπηρίες Αιγίου προκειμένου να τους διαβάσουν το μήνυμα του Συλλόγου και να τους δωρίσουν μια μπάλα.

Τους μίλησαν για την ευγενή άμιλλα, την αξία της προσπάθειας, τραγούδησαν όλοι μαζί τον ύμνο του Παναιγιαλείου και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Κέντρου όπου ενημερώθηκαν για το καθημερινό εκπαιδευτικό πρόγραμμα των εκπαιδευομένων του Κέντρου και θαύμασαν τις χειροποίητες δημιουργίες τους.

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. τους ευχαριστεί θερμά που βρίσκονται πάντα δίπλα του και ενδιαφέρονται τόσο για την πορεία και την ευτυχία των «παιδιών» μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΟΥΣΚΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ».

Exit mobile version