Παναιγιάλειος: Τα μέτρα ασφαλείας με Λάρισα

Παναιγιάλειος: Τα μέτρα ασφαλείας με Λάρισα

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής ο Παναιγιάλειος θα υποδεχθεί τη Λάρισα με την «μελανόλευκη» ΠΑΕ να ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν έπειτα την χθεσινή (8/10) σύσκεψη... ζητώντας φυσικά την απόλυτη τήρησή τους.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ θέλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό αλλά να ζητήσει και την κατανόηση του για τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας που πάρθηκαν στην σημερινή σύσκεψη από τα αρμόδια όργανα.

Έτσι εκτός του εξονυχιστικού ελέγχου στις εισόδους θα υπάρχει απαγόρευση διέλευσης και στάθμευσης περιμετρικά του σταδίου, ακόμη και στο χώρο που βρίσκεται πίσω από τη δυτική εξέδρα (ΘΥΡΑ3). Επισημαίνουμε ότι λόγω των αυστηρών οδηγιών της διοργανώτριας αρχής, τα πρόστιμα για ρίψη αντικειμένων (μπουκάλια-καπνογόνα κ.τ.λ.) είναι εξοντωτικά, αφού ισόποσο του προστίμου αφαιρείται και από την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ και μπορεί να επισύρει ακόμα και τιμωρία έδρας (περίπτωση Αχαρναϊκου). Ας προστατεύσουμε λοιπόν όλοι μαζί την ομάδα μας και ας τη βοηθήσουμε στην δύσκολη προσπάθειά της».