«Η ΑΣΑ παίζει μπάλα στο Mikel»

Το απόγευμα της Παρασκευής (9/10) οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης θα βρεθούν στο Μikel Καρδίτσας, κατάστημα το οποίο είναι μεταξύ των χορηγών των «κιτρινόμαυρων» για την φετινή σεζόν.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης θα βρεθούν απόψε Παρασκευή απο τις 7 το απόγευμα στο κατάστημα Mikel Καρδίτσας, το οποίο είναι μεταξύ των χορηγών του συλλόγου και θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μικρούς φίλους της ομάδας αλλά και παράλληλα να μοιράσουν αυτόγραφα.

Το “παρών” στην εκδήλωση θα δώσουν και ποδοσφαιριστές απο τις ακαδημίες της Αναγέννησης.

Την ίδια ωρα, ύστερα απο κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί, μικροί και μεγάλοι φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν κασκόλ της αγαπημένης τους ομάδας και εισιτήρια για τον αγώνα της Κυριακής με την Παναχαική.

Το Mikel Καρδίτσας στέκεται αρωγός σε αυτή τη προσπάθεια της Αναγέννησης και στήριζει εμπράκτως και τις ακαδημίες της. Για αυτό το λόγο, το κατάστημά μας, θα προσφέρει στους μικρούς φίλους ΔΩΡΕΑΝ ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, COOKIES, ΚΕΙΚ!!

Τέλος το προσεχές διάστημα το Mikel Καρδίτσας θα μοιράσει στις ακαδημίες της Αναγέννησης μια κάρτα όπου με αυτήν θα έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν ροφήματα σε τιμές πακέτου».

Exit mobile version