Διέλυσε τον Πανελευσινιακό και έφυγε για Κόσοβο!

Με χατ-τρικ του Βιέρα Ελόνγκ Ντουαλά η Κέρκυρα επιβλήθηκε του Πανελευσινιακού με 3-1 και έκανε το 2 στα 2 στη Football League.

Ο 28χρονος μέσος από την Ισημερινή Γουινέα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Κέρκυρας μία ημέρα πριν το φιλικό της Εθνικής ομάδας της χώρας του στο Κόσοβο και φρόντισε να δώσει τα διαπιστευτήρια του.
Ο Ντουαλά άνοιξε τον δρόμο με κεφαλιά στο 30′. Πριν συνειδητοποιήσουν καλά-καλα οι γηπεδούχοι πως είναι πίσω στο σκορ, ο έμπειρος μέσος σημείωσε και δεύτερο γκολ μετά από σέντρα του Κόντου στο 34′. Ο Ντουαλά ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του στο 72′. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν το γκολ της τιμής λίγο πριν το φινάλε με κοντινή κεφαλιά του Μπλάνκο.
Ο Ντουάλα δεν επέστρεψε στην Κέρκυρα με την αποστολή της ομάδας, αφού αμέσως μετά τον αγώνα ενσωματώθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του. Η Ισημερινή Γουινέα αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας το Κόσοβο σε φιλική αναμέτρηση.
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Μανιάτης, Παληγεώργος, Λίτσος, Μποτωνάκης, Γκεμίσης (75′ Γιαννιτσάνης), Κορνελάτος (37′ Δημόπουλος), Τσολακίδης, Νικολάου, Πλαβούκος (43′ Χαλιώτης), Βιγιαφάνε, Μπλάνκο.
ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Καραγιαννίδης, Βενέτης, Μακρίδης, Γκομές, Όμο, Καρντόσο (67′ Παρασκευαΐδης), Ζορμπάς, Ντουαλά (76′ Φάμπιο), Κόντος (65′ Λέντριτς), Σουάνης.

Exit mobile version