Έφυγε για Καρδίτσα η Παναχαϊκή

Mε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της αναχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου (10/10) η Παναχαϊκή για την Καρδίτσα, όπου αύριο θα κοντράρει τα ξίφη της με την ομώνυμη ομάδα της Αναγέννησης για τις ανάγκες του πρωταθλήματος.

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρει: «Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για το ματς στην Καρδίτσα με την τελευταία προπόνηση της ομάδας νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Ο κ. Σπανός είδε τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν σκληρά μέχρι την τελευταία στιγμή της προπόνησης με στόχο μία θέση στην αποστολή της ομάδας για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν. Ο κόουτς δούλεψε κάποιες λεπτομέρειες πάνω στην επιθετική αλλά και την αμυντική λειτουργία της ομάδας ώστε οι παίκτες να εμφανιστούν έτοιμοι για την πρώτη μάχη του πρωταθλήματος.

Η αποστολή ξεκίνησε το ταξίδι της για την Καρδίτσα νωρίς το μεσημέρι και οι 20 ποδοσφαιριστές που την απαρτίζουν για το παιχνίδι με την Αναγέννηση είναι οι:

Αθανασόπουλος, Στρέζος, Ασίγκμπα, Χούσα, Κάργας, Λαμπρόπουλος Γ., Λαμπρόπουλος Ι., Κοντοδήμος, Χατζής, Σιατραβάνης, Ρόκας, Τζίλας, Πέδρο, Περίκο, Στεργίδης, Ντελέκος, Τρίγκας, Χαρτσιάς, Παπανικολάου, Μητρόπουλος».

Exit mobile version