Παναχαϊκή: Ενημέρωση για τα εισιτήρια με ΑΟ Τρίκαλα

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ενημέρωσε το φίλαθλο κόσμο για τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, για τον αγώνα της 4ης Αγωνιστικής της Football League απέναντι στην ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ΠΑΕ που θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο την Κυριακή 18/10/15 και ώρα 16:00, ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας τα εξής:

Οι τιμές των εισιτηρίων ανέρχονται σε 1, 2, 5 και 10 ευρώ.

Τα εισιτήρια του ενός ευρώ θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος) και τα εκδοτήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και απευθύνονται σε μαθητές.

Τα εισιτήρια των 2 ευρώ θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος) και τα εκδοτήρια του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και απευθύνονται σε στρατιώτες και φοιτητές. . Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα εισιτήρια με την επίδειξη του φοιτητικού πάσου ή της στρατιωτικής ταυτότητας.

Τα εισιτήρια των 5 ευρώ θα διατίθενται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ρήγα Φεραίου 75, 1ος όροφος) και απευθύνονται στους ανέργους. Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα εισιτήρια για τους ανέργους με την επίδειξη έντυπης ηλεκτρονικής πιστοποίησης ανεργίας και την αστυνομική τους ταυτότητα.

Τα εισιτήρια των 10 ευρώ οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθεύονται από τα γραφεία της ΠΑΕ και από τα εκδοτήρια έξω από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο την ημέρα του αγώνα με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η είσοδος για παιδιά μέχρι 6 ετών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα εισιτήρια του ενός, των δύο και των 5 ευρώ διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό.

Η προπώληση των εισιτηρίων είναι μέχρι το Σάββατο στις 15:00.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, πιστή στις αρχικές εξαγγελίες της και πάντοτε εναρμονισμένη με την προκήρυξη του φετινού πρωταθλήματος της Football League, διαθέτει τιμές εισιτηρίων για κάθε κοινωνική ομάδα και πορτοφόλι.

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2610 241002 και στο info@panachaikifc.gr».

Exit mobile version