Σούλης: «Ο κόσμος με ξέρει… θα δουλέψω σκληρά»

Ο νέος τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος άνοιξε τα χαρτιά του κατά την επίσημη παρουσίαση που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Παρασκευής (16/10), μιλώντας για τους στόχους των Θεσσαλών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, όπως τις παρουσιάζει το «magnesiasports.gr»:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για την τιμή που μου κάνει να είμαι προπονητής σε αυτή τη μεγάλη ομάδα και τον πρόεδρο για τα καλά του λόγια, αλλά θα πρέπει εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου να τα αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα το να είσαι προπονητής στον Ολυμπιακό Βόλου είναι μεγάλη τιμή, το έχω ξανανιώσει αυτό άλλες δύο φορές, πρέπει να είσαι πολύ υπεύθυνος, γιατί είναι μια πάρα πολύ μεγάλη ομάδα με πολύ κόσμο και μια διοίκηση που έκανε πολλές θυσίες.

Όλοι μαζί να δουλέψουμε, να μην πούμε λόγια. Αυτό που έχω να πω είναι ότι θα κάνω αυτό που ξέρω καλά, θα δώσω και την ψυχή μου, θα προσπαθήσω μαζί με τους ποδοσφαιριστές μέσα από τη δουλειά και μέσα από τα αποτελέσματα, να φέρουμε όλον τον κόσμο στο γήπεδο. Ο κόσμος είναι δύναμη, αλλά θα πρέπει να τον φέρουμε εμείς με τα έργα μας. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ. Με ενδιαφέρει πολύ η πειθαρχεία, με ενδιαφέρει οι ποδοσφαιριστές μου να μπαίνουν στο γήπεδο και να τα δίνουν όλα κι όταν είσαι στον Ολυμπιακό Βόλου πρέπει να παίζεις και πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Η ομάδα δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Κάποιες ομάδες από τα τέσσερα παιχνίδια, τα τρία τα είχαν στην έδρα τους και έχουν 9 βαθμούς και πανηγυρίζουν. Εμείς τα τρία τα έχουμε έξω. Με όλες τις ομάδες θα παίξεις. Θα πρέπει να είμαστε δυνατοί αρχή γενομένης από την Δευτέρα. O Ολυμπιακός Βόλου παίζει πάντα για τη νίκη με σεβασμό σε όλους τους αντιπάλους. Για άλλη μία φορά, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Ολυμπιακού, γιατί πάρα πολλοί θα ήθελαν να ήταν στη θέση μου. Θα δίνουμε τα πάντα, με ενδιαφέρει να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ανέφερε ότι είδε τα ματς με Ζάκυνθο και Πανσερραϊκό που ήταν τηλεοπτικά, σχολιάζοντας πως «θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά τα αποτελέσματα. Αλλά αυτό που μένει είναι η εικόνα. Έχουμε πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, υπάρχουν τραυματισμοί αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό, συμβαίνουν αυτά. Η ουσία είναι ότι μας λείπουν αυτοί που περιμένεις να βάλουν γκολ ή να φτιάξουν τις φάσεις. Θα δουλέψουμε για να βρούμε τις καλύτερες λύσεις».

Για το ρόστερ: «Είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας, αν όχι το καλύτερο, με παίκτες σε καλή ηλικία και με ποιότητα, μένει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Για τους νεαρούς παίκτες: «Για να τους έχουν επιλέξει στην ομάδα, κάτι σημαίνει αυτό. Μου αρέσει να δουλεύω με νεαρούς, να μπορέσουμε να τους εξελίξουμε. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχει καλούς ποδοσφαιριστές, αυτό πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

Για τις κίτρινες κάρτες: «Πρέπει να διορθώνεις πράγματα όταν κερδίζεις, όχι όταν χάνεις. Είναι κοροϊδία κάποιος ποδοσφαιριστής να χάνει παιχνίδια από ανόητες κάρτες. Ωστόσο όταν δεν πάει καλά το παιχνίδι, οι παίκτες είναι στα κόκκινα, έχουν νεύρα, έχουν άγχος, ένταση. Το συζήτησα ήδη με κάποια παιδιά. Θα προτιμούσα να κερδίσουμε ένα παιχνίδι κι ας φάνε κάποια κάρτα, αλλά όχι ανόητες».

Για τον κόσμο: «Εγώ δεν θα πω ότι είναι νωρίς ακόμη. Για εμένα είναι πολύ αργά. Την Δευτέρα παίζουμε με τον Αχαρναϊκό που κέρδισε μέσα στη Ριζούπολη που ίσως πολλοί δεν το περίμεναν. Θα προετοιμαστούμε όσο μπορούμε για να πάμε να κερδίσουμε το ματς. Πρέπει να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και τον Μάιο θα δούμε πού θα βρεθούμε. Με ξέρει πολύ καλά ο κόσμος. Πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε, θα δείξει ο χρόνος. Ήρθα εδώ για να δουλέψω. Αν κάτι δεν είχαν δει οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, δεν νομίζω να περνούσα για τρίτη φορά».

Exit mobile version