Απόλλων Σμύρνης: Πάνε Λαμία οι οπαδοί

Την ερχόμενη Δευτέρα (19/10) ο Απόλλων Σμύρνης δοκιμάζεται στη Λαμία απέναντι στην ομώνυμη ομάδα και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ… η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα έχει την στήριξη των οπαδών της.

Οι «μπλε» εξασφάλισαν την θύρα 4 του ΔΑΚ Λαμίας για όσους ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα. Να αναφέρουμε ωστόσο πως η μετακίνηση θα γίνεται μεμονωμένα και όχι οργανωμένα.

Η επίσημη ενημέρωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ενημερώνει του φίλους της ομάδας που θα μετακινηθούν μεμονωμένα και θα θελήσουν να παρακολουθήσουν την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τη Λαμία (19/10/2015, 18:00) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Football League και σε συνεργασία με την γηπεδούχο ομάδα και τον κύριο Σοβαρά Κωνσταντίνο, Υπεύθυνο Ασφαλείας της ΠΑΕ, εξασφάλισε ανεξάρτητη Θύρα γι’ αυτούς. Πρόκειται για την Θύρα 4 του γηπέδου της Λαμίας (δίπλα στο κολυμβητήριο). Έξω από τη συγκεκριμένη Θύρα θα λειτουργήσει εκδοτήριο (τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ)».

Exit mobile version