Τα πυρά του Βέλιτς για τη διαιτησία

Τα πυρά του Βέλιτς για τη διαιτησία

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς εξέφρασε την πικρία και το παράπονο του για τις διαιτητικές αποφάσεις στο ματς με την ΑΕΛ, υποστηρίζοντας πως η διαιτησία έπαιξε κόντρα τον Εργοτέλη 100%-0%.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την ήττα (2-1) στο AEL FC Arena:

«Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω την έκπληξή μου για τις συνθήκες που επικρατούσαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Δεν έχω συνηθίσει να βρίσκομαι σε ένα τόσο αφιλόξενο περιβάλλον. Ήρθαμε να παίξουμε το παιχνίδι μας για το καλύτερο δυνατό. Αλλά έμεινα μόνο με στεναχώρια και έκπληξη για τη συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και ελέγχαμε το παιχνίδι. Ίσως θα μπορούσαμε να πετύχουμε και ακόμα ένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η διαιτησία μας έπαιξε κόντρα 100% – 0%. Δεν φύγαμε με αυτό που αξίζαμε. Συγχαρητήρια στον συνάδελφό μου. Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα που δεν χρειάζεται να παίρνει έτσι τους βαθμούς. Έχει καλό ρόστερ και παίκτες για να ανέβει χωρίς αυτά τα πράγματα. Είναι πολύ ωραίο το γήπεδο, ίσως είναι και το πιο ωραίο στην Ελλάδα. Είναι ωραίο που είναι γεμάτο και συγχαρητήρια στον κόσμο, αλλά από εκεί και πέρα πρέπει να έρχονται για να βλέπουν καλό και καθαρό ποδόσφαιρο. Αυτοί που εννοώ ξέρουν».