«Αντίο» Κατσαβάκη στον Πανσερραϊκό!

Την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, μετά τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Ακροποτάμου, πήρε ο 34χρονος στόπερ των «λιονταριών». Ανάγκη πλέον η έλευση κεντρικού αμυντικού.

Να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια άμεσα αποφάσισε ο Νίκος Κατσαβάκης. Ο 34χρονος στόπερ του Πανσερραϊκού λέει «αντίο» στην ενεργό δράση την Κυριακή, εκτός έδρας με τον Άρη Ακροποτάμου και αποσύρεται (θα παρακολουθήσει τον Φεβρουάριο σεμινάρια προπονητικής στην Κύπρο, ενώ δεν αποκλείεται να πάρει κάποιο πόστο στους Σερραίους), δημιουργώντας ανάγκη ενίσχυσης στα μετόπισθεν για την ομάδα του Ανδρέα Παντζιαρά. Ήδη ακούγεται το όνομα του παλιού γνώριμου Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς για την αντικατάσταση του Κατσαβάκη (σε κάθε περίπτωση χρειάζεται «κολόνα» στην άμυνα), αν και δεν ξεκαθάρισε ακόμα αν ο έμπειρος Βόσνιος στόπερ αποχωρήσει από τη Δόξα Δράμας.
Αναλυτικά, η δήλωση… απόσυρσης του Νίκου Κατσαβάκη, που δημοσιεύεται στο «serressport»: «Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την απόφασή μου να αποχωρήσω από την ενεργό δράση μετά από δεκαοκτώ (18) συναπτά έτη παρουσίας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Κύπρο. Νιώθω ότι ως ποδοσφαιριστής έκλεισα τον κύκλο μου, εισπράττοντας όλα αυτά τα χρόνια μεγάλη ικανοποίηση από ότι έχω καταφέρει. Αποφάσισα λόγω των συχνών τραυματισμών που με ταλαιπωρούν τα τελευταία χρόνια να συνεχίσω την πορεία μου στο ποδόσφαιρο από άλλη θέση. Εύχομαι στην αγαπημένη μας ομάδα τον Πανσερραϊκό, στους συμπαίκτες μου, στη διοίκηση και στους φιλάθλους, καλή επιτυχία και σύντομη επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία».
Τέλος, τις επόμενες μέρες αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις με τον Μπόζινταρ Τάντιτς (πιθανότατα γυρνά), ενώ την Κυριακή ντεμπούτο για τα «λιοντάρια» θα κάνει ο Σάκης Γκόγκας. Επίσης γυρνά ο Γκάγκας από τιμωρία, ενώ μόνη απουσία θα είναι ο ανέτοιμος Ασλανίδης.

Exit mobile version