Γράφας: «Είτε είμαι εγώ είτε άλλος… έτσι είναι το ποδόσφαιρο»

Ο Θωμάς Γράφας τόνισε πως αυτή την στιγμή δεν τον απασχολεί… αν τρίζει η καρέκλα του.

Ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά τόνισε πως είναι δουλειά της διοίκησης να αποφασίσει για το μέλλον του. Επίσης, υποστήριξε πως η τύχη δεν ήταν χθες (19/10) με το μέρος των παικτών του καθώς οι «μπλε» έχασαν σωρεία ευκαιριών, σε αντίθεση με τον Κισσαμικό που έκανε μία τελική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μετά την ήττα (1-0) στα Περιβόλια:

«Δεν ξέρω αν πρέπει να είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα που έδειξαν τα παιδιά ή δυσαρεστημένος με το αποτέλεσμα. Ήταν ένα ματς που αν δεν έχεις και την τύχη με το μέρος σου δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Νομίζω ότι και τα 90 λεπτά ανήκαν στον ΑΟΧ. Ο Κισσαμικός έκανε μία τελική, ένα σουτ στο 88′, και ένα γκολ που… τρώμεαπό στημένο. Είχαμε καλή κυκλοφορία και το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο για εμάς. Ο Κισσαμικός είναι καλή ομάδα, αλλά καλύτερος παίκτης τους ήταν ο τερματοφύλακας. Αυτό τα λέει όλα. Αυτό είναι απλή λογική, βέβαια, όταν έχεις τρία δοκάρια, οκτώ τελικές και δεν βάζεις γκολ.

Ήταν ένα δύσκολο αποτέλεσμα για μας το οποίο θα πρέπει να το διαχειριστούμε, συγχαρητήρια στα παιδιά. Το ποδόσφαιρο γιαυτό είναι όμορφο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, δυστυχώς δεν βλέπουμε το ποδόσφαιρο όλοι με ίδιο μάτι, το κακό είναι ότι όλοι έχουν άποψη. Συγχαρητήρια στον Κισσαμικό και να ευχηθώ στον φίλο μου τον Σπύρο, από την ομάδα μου είμαι απόλυτα ικανοποιημένος».

Για το αν είναι επισφαλής η θέση του: «Αυτή την ερώτηση δεν πρέπει να την κάνετε σε έμενα, δεν είμαι αρμόδιος, το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν με απασχολεί εξάλλου αυτή είναι η μοίρα των προπονητών».

Για το αν η ομάδα είναι εκτός στόχων με βάση τις δηλώσεις στο ξεκίνημα της χρονιάς: «Μέχρι τώρα το μοναδικό αποτέλεσμα που είναι πρόβλημα είναι το σημερινό. Ότι έκανε η ομάδα ήταν φυσιολογικό, εκτός από σήμερα όμως με την τύχη δεν τα βάζει κανείς. Χωρίς φυσικά να θέλω να μειώσω την νίκη του Κισσαμικού και μάλιστα έδωσα και συγχαρητήρια, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Φάγαμε γκολ από στημένο όμως δείτε το παιχνίδι είχαμε οκτώ τελικές, δοκάρια. Μπορεί στα επόμενα ματς είτε είμαι εγώ είτε κάποιος άλλος η ομάδα να μην είναι καλή και να κερδίσει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Exit mobile version