Ατματσίδης: «Ο Πανσερραϊκός τα έχει όλα»

Οι στόχοι του Πανσερραϊκού είναι ιδιαίτερα υψηλοί για τη φετινή σεζόν, όπως υποστήριξε ο Παναγιώτης Ατματσίδης.

Με αφορμή το 1-1 με την Καλλιθέα ο άσος των «λιονταριών» παραδέχτηκε πως με βάση την εμφάνισή της η ομάδα δεν δικαιούταν κάτι παραπάνω από την ισοπαλία. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δυσκολίες του πρωταθλήματος με τα συνεχόμενα παιχνίδια και τον ανταγωνισμό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συχνότητα της ΕΡΑ Σερρών, όπως τις παρουσιάζει το «serressport.gr»:

«Ήταν ένα μέτριο ως κακό παιχνίδι ποιοτικά. Η Καλλιθέα είχε αμυντικούς προσανατολισμούς και εμείς την κατοχή. Ήταν ένα κλασσικό παιχνίδι Β΄ Εθνικής. Η Καλλιθέα με αυτούς τους προσανατολισμούς θα πορευτεί και στο πρωτάθλημα και είναι κάτι που κάνει καλά. Εμείς δώσαμε κάτι παραπάνω από το 100% την προηγούμενη Τετάρτη, είχαμε κούραση και από τον ματς με τον Αγροτικό και δεν είχαμε καθόλου καλή απόδοση. Δείξαμε όμως σοβαρό πρόσωπο και πήραμε τον βαθμό. Δεν δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και σύμφωνα με τους στόχους που έχουμε θέσει, η απόδοση μας έπρεπε να ήταν καλύτερη».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και την επιβάρυνση: «Σίγουρα είναι δύσκολο να δίνεις συνεχόμενους αγώνες, αλλά όταν θες να πρωταγωνιστήσεις πρέπει να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε τέτοιες καταστάσεις και σίγουρα ο καθένας πρέπει να γίνεται όσο πιο επαγγελματίας μπορεί. Αυτή η κατηγορία είναι ένας μαραθώνιος και θα πρέπει να ανταποκριθούμε σε αυτές τις συνθήκες. Βλέποντας το πρόγραμμα, επειδή είμαι και αισιόδοξος έλεγα ότι θα έχουμε 9 βαθμούς τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά δε παίζουμε μόνοι μας. Σίγουρα θέλαμε κάτι παραπάνω, αλλά δεν κοιτάμε πίσω».

Για το πρωτάθλημα: «Γενικά είναι δύσκολο το πρωτάθλημα για όλους. Οι αποστάσεις σε θέματα ποιότητας είναι μικρές. Βέβαια υπάρχουν κάποιες ομάδες που είναι λίγο παραπάνω ποιοτικές. Είδατε όμως ότι παίζοντας με μία ομάδα και χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω, λιγότερο ποιοτική από εμάς, θα μπορούσαμε να χάσουμε. Αυτό συμβαίνει λίγο-πολύ σε όλα τα ματς. Η ομάδα μας όμως είναι φτιαγμένη να πρωταγωνιστήσει. Έχει σχεδιαστεί πολύ καλά και οργανωμένα, έχει τη φανέλα, έχει τον κόσμο, οπότε τα έχει όλα. Αυτό θα πρέπει να μας ικανοποιεί».

Για την πίεση: «Πίεση σίγουρα υπάρχει. Σε κάποιους άλλους είναι δημιουργική, σε άλλους όχι. Είναι και θέμα χαρακτήρα αυτό».

Για τον ανταγωνισμό: «Ο ανταγωνισμός σε μία ομάδα είναι κάτι που μπορεί να λειτουργήσει και μπούμερανγκ. Μέχρι στιγμής, επειδή υπάρχει και μία ισορροπία, είναι ευεργετικός».

Για το παιχνίδι με την Παναχαϊκή: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι όπως και τα υπόλοιπα. Η Παναχαϊκή έχει έμπειρο προπονητή, έχει μία σχετική χημεία, έχει αποβάλλει τον διοικητικό βραχνά που είχε, έχει κόσμο. Σεβόμαστε την Παναχαϊκή παίζουμε μέσα στην έδρα μας και δε φοβόμαστε τίποτα. Πρέπει να δείξουμε συγκέντρωση και πάθος. Πρέπει να φανούμε επάξιοι των προσδοκιών και είναι καλό νομίζω να έρθει και ο κόσμος».

Exit mobile version