Ράπτης: «Να είμαστε δίπλα στην ΠΑΕ»

Ο Νίκος Ράπτης στηρίζει απόλυτα την προσπάθεια της νέας διοίκησης της Παναχαϊκής, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως τα έργα στην Αγυιά θα ολοκληρωθούν άμεσα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρους της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90fm»:

Για το γήπεδο: «Σήμερα ή αύριο θα έχει τελειώσει το θέμα με την στατικότητα. Να γνωρίζει ο κόσμος ότι οι άνθρωποι των κλιμακίων, Επιθεώρησαν την σκεπαστή κερκίδα και μας ενημέρωσαν ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Το δάπεδο περιμετρικά του αγωνιστικού χώρου ξηλώθηκε καθώς ήταν πολύ επικίνδυνο για τους αθλητές, ενώ και το χορτάρι επισκευάζεται και θα είναι πανέτοιμο σύντομα. Αυτό που απομένει, είναι η ΠΑΕ να δώσει τα χρήματα στους μηχανικούς όπως τα έχουμε συμφωνήσει πριν την έναρξη των έργων για να τελειώσουν όλα ομαλά».

Τέλος, αναφερόμενος στην ΠΑΕ σημείωσε τα εξής: «Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, ανέλαβαν την ομάδα με καλή διάθεση και καθημερινά τους προκύπτουν νέες οφειλές του παρελθόντος τις οποίες πρέπει να εξοφλήσουν. Πρέπει όλοι να κάνουμε υπομονή, δεν είναι όλα ρόδινα. Ο κ. Νικάκης και οι υπόλοιποι που στελεχώνουν την ομάδα κάνουν εξαιρετική δουλειά και πρέπει να είμαστε δίπλα τους».

Exit mobile version