Πανσερραϊκός: Δικός του ο Τάντιτς

Ανοιξε ο δρόμος για την έλευση του Σέρβου μέσου στα «λιοντάρια», μετά την αποδέσμευσή του από την Επισκοπή και άμεσα θα «ανηφορίσει» στις Σέρρες. Ανοιχτό του Μιλένκοβιτς, ψάχτηκε για Ιασωνίδη.

Μετά τους Γκόγκα και Μπαντοτάκη, ο Μπόζινταρ Τάντιτς είναι οριστικά η Τρίτη χειμερινή μεταγραφή του Πανσερραϊκού. Ο 30χρονος Σέρβος μέσος αποδεσμεύτηκε από την Επισκοπή Ρεθύμνου και έτσι πλέον δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο για να γίνει ξανά κάτοικος Σερρών, δεδομένου ότι έχει συμφωνήσει στο οικονομικό εδώ και μέρες με τη διοικούσα επιτροπή των ερυθρόλευκων. Ο Τάντιτς στο παρελθόν έπαιξε ακόμα σε Νίκη Βόλου και Βέροια, ενώ πλέον αναζητείται κεντρικός αμυντικός, μετά την επικείμενη απόσυρση του Νίκου Κατσαβάκη από την ενεργό δράση, και αμυντικός χαφ.
Για τα μετόπισθεν παραμένει στη λίστα ο Βόσνιος Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς, που όμως δεν είναι ελεύθερος προς το παρόν από τη Δόξα Δράμας, χωρίς φυσικά να αποκλείεται να βρεθεί η φόρμουλα και να γυρίσει και εκείνος.
Ψάχτηκε για Ιασωνίδη
Παράλληλα, ο Πανσερραϊκός χτύπησε την πόρτα του 29χρονου στόπερ, Κώστα Ιασωνίδη, που αποχώρησε από τον Πιερικό και συνεργάστηκε παλιά με τον Ανδρέα Παντζιαρά στον Τηλυκράτη Λευκάδας. Ο έμπειρος αμυντικός όμως, που απασχολεί και άλλες ομάδες και έχει παίξει ακόμα σε Απόλλωνα Σμύρνης, Καστοριά, Γιαννιτσά, Καρδίτσα, Πανθρακικό, Πανηλειακό, έχει αρκετά «αλμυρό» κασέ και δύσκολα θα γίνει κάτι (εκτός αν στο τέλος δεν βρει κάτι καλό και ρίξει τις απαιτήσεις του). Στα αγωνιστικά, από τα «λιοντάρια» στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη Ακροποτάμου (στο ντεμπούτο Παντζιαρά) θα λείψει μόνο ο τραυματίας Ασλανίδης, με τον Γκόγκα να κάνει πρεμιέρα και τον Γκάγκα να επανέρχεται.

Θεόφιλος Ψυχογιός

Exit mobile version