Το «ευχαριστώ» της Παναχαϊκής

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή θέλησε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες της τόσο στον Πανσερραϊκό όσο και στον Εθνικό Σερρών και τον πρόεδρο του, Χρήστο Μέγκλα.

Οι «ροσονέρι» ευχαρίστησαν τα «λιοντάρια» για την υποδειγματική φιλοξενία στο μεταξύ τους ματς, υποστηρίζοντας πως η υποδοχή θα είναι ανάλογη στο παιχνίδι του β’ γύρου στην Πάτρα. Επίσης ευχαρίστησαν τον Εθνικό Σερρών για την παραχώρηση του γηπέδου για την προετοιμασία των Αχαιών ενόψει Κέρκυρας. Υπενθυμίζουμε πως η αποστολή της Παναχαϊκής παρέμεινε στην πόλη της Μακεδονίας και αύριο (26/10) θα αναχωρήσει για το νησί των Φαιάκων όπου την Τρίτη θα αντιμετωπίσει την Κέρκυρα για το Κύπελλο Ελλάδος.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ θέλει να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ για την εξαιρετική φιλοξενία και να διαβεβαιώσει πως θα επικρατούν οι ίδιες συνθήκες και στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου στην Πάτρα. Επίσης, θα ήθελε να εκφράσει τις ειλικρινείς τής ευχαριστίες στην ομάδα του Εθνικού Σερρών αλλά και στον κ. Χρήστο Μέγκλα που παραχώρησαν γήπεδο για την προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι κυπέλλου στην Κέρκυρα».

Exit mobile version