Έκανε το 5×5 ο Ιάλυσος

Σε ένα βαρύ τερέν ο Ιάλυσος επικράτησε με 1-0 της Επισκοπής στο ΔΑΚ Γάλλου, δίνοντας σερί στο απόλυτο των νικών, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος για τον τέταρτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Ούτε ο καιρός δεν κατάφερε να την «χαλάσει» στους Ροδίτες, οι οποίοι έχουν δεν σταματούν να μετρούν νίκες. Σε ένα κάκιστο αγωνιστικό χώρο, υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να βάλουν στο σακούλι τους τρεις ακόμα βαθμούς. Αυτή την φορά επικράτησαν με 1-0 των Κρητικών χάρη στο τέρμα του Μαθιού στο 25ο λεπτό. Να αναφέρουμε πως οι νεοφώτιστοι συνεχίζουν να παραμένουν στην κορυφή του 4ου ομίλου καθώς μετρούν πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Οι συνθέσεις:

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Γκώνιας): Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης, Μποτωνάκης, Παπαδήμας, Δελήμπασης (46′ Φοβάκης), Γούλας, Στάθης, Ηλιόπουλος, Βελονάκης, Σταυρόπουλος

ΙΑΛΥΣΟΣ (Πέτρος Μίχος): Λουτριώτης, Λιόσης, Σταύλας, Αθανασίου, Φυλακούρης (82′ λ.τρ. Χατζηπέτρος), Ρεκλεϊτης, Παφιάκης, Κοκκίνης, Κοιλιάρας, Μαθιός (60′ Σπάρταλης), Καρπαθάκης (73′ Χειμωνέτος)

Exit mobile version