Κάραμα: «Το κάτι παραπάνω o Ζαϊρί»

Ο Καλίντ Κάραμα έσταζε μέλι για τον Ζαουάντ Ζαϊρί, υποστηρίζοντας πως οι πάντες στη Ζάκυνθο γνωρίζουν την αξία του παίκτη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της νησιωτικής ομάδας, μετά το 2-2 με τον Εργοτέλη για το Κύπελλο:

«Πιστεύω για τους φιλάθλους ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι, τέσσερα γκολ και πολλές ευκαιρίες. Πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Ακόμη και το κύπελλο για εμάς είναι ένας σημαντικός θεσμός για να μπορέσουμε να πάρουμε στα πόδια μας σημαντικά παιχνίδια. Είναι πάρα πολύ θετικό και για μένα που μπόρεσα να δω κάποιους ποδοσφαιριστές επιπλέον και τώρα έχω ένα ευχάριστο πονοκέφαλο, καθώς είδα ότι υπάρχουν και άλλοι παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν, όπως ο Βυθούλκας που σκόραρε μάλιστα 2 φορές, ο Κάρδαρης που έχει ποιότητα, ο Ραφαήλ Πέττας που πιστεύω ότι έχει μέλλον.

Για 70 λεπτά παίξαμε πολύ καλά, αλλά οι αλλαγές πιστεύω δεν βοήθησαν δυστυχώς την ομάδα. Δεν κοιτάμε τόσο πολύ το αποτέλεσμα, όσο ότι είδα ότι υπάρχουν παίκτες από πίσω. Μην ξεχνάμε ότι δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας με την πολύ καλή εικόνα, τα δύο γκολ και τις πολλές και μεγάλες ευκαιρίες που είχαμε. Και μην ξεχνάμε ότι ο Εργοτέλης είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Φυσικά αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα του Εργοτέλη για τον βαθμό που πήρε. Η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή.

Έχουμε δύο παιχνίδια πολύ δύσκολα τόσο με την Παναχαϊκή, όσο και με την Κέρκυρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε δουλειά τόσο στα εντός όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε 4 βαθμούς, όμως οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες, καθώς είναι πολλές ομάδες με μικρές διαφορές στην βαθμολογία. Το καλό από αυτό το παιχνίδι είναι ότι βρήκαμε και άλλους ποδοσφαιριστές να βάλουμε στην μηχανή μας και αυτοί είναι από το νησί».

Για την ποιότητα του Ζαϊρί και την διαφορά με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές: «Ξέρουν όλοι στην ομάδα ότι ο Ζαϊρί είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές πρέπει να μάθουν από αυτόν. Ο Ζαϊρί είναι ευτυχισμένος εδώ στο νησί και αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Σήμερα το καλό είναι ότι ο Ζαϊρί έπαιξε με νεαρούς ποδοσφαιριστές και προσπάθησε να μεταδώσει την δική του ακτινοβολία σε αυτούς τους νεαρούς συμπαίκτες του. Είναι πολύ σημαντικό για νέα παιδιά ελληνόπουλα να παίζουν δίπλα του. Το ξέρουν ότι αυτός είναι το κάτι παραπάνω. Αν είχε κάνει και το 3-0 θα είχε τελειώσει το παιχνίδι».

Exit mobile version