Αχαρναϊκός: Επίσκεψη στο 2ο ΕΠΑΛ Αχαρνών

Μία έκπληξη περίμενε την Παρασκευή (30/10) τους μαθητές του 2ου ΕΠΑΛ Αχαρνών.

Από το συγκεκριμένο σχολείο αποφάσισε η ΠΑΕ Αχαρναϊκός να ξεκινήσει τις δράσεις προώθησης όχι μόνο της ομάδας, αλλά κυρίως του ποδοσφαίρου και γενικότερα του αθλητισμού.

Η ΠΑΕ εξέδωσε δελτίο Τύπου στο οποίο ανέφερε ακόμα:
«Την πρωτοβουλία αγκάλιασε αμέσως ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Αχαρνών και αθλητής Στάθης Τοπαλίδης που συνόδεψε τους Στάθη Μωυσιάδη, Αλέξη Χριστόπουλο, Νεμάνια Ομπράντοβιτς, Γουόλτερ Φιγκέιρα και τον γενικό αρχηγό της ομάδας Ηλία Παρασκευά στο 2ο ΕΠΑΛ όπου συνομίλησαν για αρκετή ώρα με μαθητές λύνοντας πολλές από τις απορίες τους τόσο για την πορεία της ομάδας, την προσωπική πορεία του κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά όσο και για τις δυσκολίες να είναι κανείς επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο Αντιδήμαρχος κ. Τοπαλίδης επεσήμανε στον χαιρετισμό του πως πρέπει όλοι μαζί να στηρίξουμε τις προσπάθειες της ομάδας της πόλης μας που και φέτος βρίσκεται σε μία τόσο σημαντική θέση όσο είναι η Β’ Εθνική Κατηγορία.

«Από τον μικρότερο ηλικιακά μέχρι τον μεγαλύτερο φίλαθλο πρέπει να αντιληφθούμε πως η προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδιά του Αχαρναϊκού είναι τεράστια. Για τον λόγο αυτό πρέπει να σταθούμε στο πλευρό τους και να τους στηρίζουμε σε κάθε αγώνα με την παρουσία μας. Άλλωστε μην ξεχνάμε πως και πολλοί από τους παίκτες είναι φίλοι, συνδημότες μας που αγωνίζονται για να προβληθεί η ομάδα, αλλά και η πόλη μας κατ’ επέκταση, στο πανελλήνιο» τόνισε ο Τοπαλίδης.

Ο αρχηγός Στάθης Μωυσιάδης προέτρεψε τα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο και γιατί είναι ένα ωραίο άθλημα, αλλά και γιατί γενικότερα ο αθλητισμός μπορεί να τους αποτρέψει από άλλες δραστηριότητες που θα βλάψουν τον οργανισμό τους. Μάλιστα τους παρότρυνε εκτός από το να παρακολουθούν τους αγώνες του Αχαρναϊκού να γραφτούν σήμερα κιόλας στις Ακαδημίες. Με την σειρά τους οι υπόλοιποι παίκτες μίλησαν με τους μαθητές για το καθημερινό πρόγραμμα ενός ποδοσφαιριστή, σε ποιες ομάδες είχαν παίξει κατά το παρελθόν, αλλά και πως βλέπουν την πορεία του Πρωταθλήματος. Πολλοί μαθητές ήθελαν να φωτογραφηθούν με τους αγαπημένους τους παίκτες, ενώ την πρωτοβουλία αγκάλιασε και το σύνολο των Καθηγητών που κι εκείνοι με την σειρά τους ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον Αχαρναϊκό.

Τέλος, οι παίκτες μοίρασαν δωρεάν εισιτήρια στους μαθητές για τον αγώνα της Κυριακής με σκοπό μέχρι το τέλος της σεζόν να γεμίσει το Δημοτικό Γήπεδο των Αχαρνών με όλη την μαθητική κοινότητα της πόλης!».

Exit mobile version