Αναγέννηση Καρδίτσας: «Να δείξουμε αθλητικό πολιτισμό»

Η Αναγέννηση Καρδίτσας απηύθυνε το κάλεσμα στους φιλάθλους της ενόψει του ντέρμπι με τον ΑΟ Τρίκαλα (2/11), ζητώντας από εκείνους μία κόσμια συμπεριφορά.

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλησαν να ενημερώσουν το κοινό της ΑΣΑ για το αυριανό παιχνίδι με τα Τρίκαλα με την παρακάτω ανακοίνωση.

Αναλυτικά: «Η διοίκηση της Αναγέννησης με αφορμή την σπουδαία αναμέτρηση της ομάδας μας με την ομάδα των Τρικάλων στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της footballl league που θα διεξαχθεί την Δευτέρα στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας ανακοινώνει τα εξής:

1. Καλούμε όλο τον κόσμο της Αναγέννησης να δώσει βροντερό παρών, να πάρει μέρος σε μια ωραία αθλητική γιορτή και να στηρίξει την ομάδα μας στην προσπάθειά της για τη νίκη. Με τον γνωστό ενθουσιασμό, αλλά και τον επίσης γνωστό στο πανελλήνιο αθλητικό πολιτισμό που διακρίνει τη μεγάλη Αναγεννησιώτικη κοινότητα.

2. Η είσοδος των φιλάθλων θα λαμβάνει χώρα από την κεντρική θύρα που βρίσκεται στο κλειστό γυμναστήριο και η οποία για τις ανάγκες του αγώνα θα ανοίξει στις 4.15 μ.μ.

3. Το εισιτήριο ορίστηκε στα 10 ευρώ για την δυτική εξέδρα καθώς λόγω εργασιών και με εντολή της αστυνομικής εξέδρας δεν θα λειτουργήσει το πέταλο.

4. Παρακαλούμε τους φιλάθλους που θα προσέλθουν, για την δική τους εξυπηρέτηση και την αποφυγή του συνωστισμού, να προμηθευτούν όσο το δυνατόν νωρίτερα το εισιτήριό τους από το εκδοτήριο που βρίσκεται στο Αθλητικό Πάρκο.

5. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να επιδείξουν σεβασμό στην εργασία των υπαλλήλων – σεκιούριτι της ομάδας μας ώστε η είσοδος τόσο των κατόχων διαρκείας όσο και των υπολοίπων στις Θύρες του Σταδίου να γίνεται γρήγορα, ομαλά και δίχως προβλήματα.

6. Με εντολή της αστυνομικής διεύθυνσης απαγορεύεται η είσοδος μπουκαλιών. Τα κυλικεία του γηπέδου θα διαθέτουν νερό, αναψυκτικά και άλλα ροφήματα σε πλαστικά ποτήρια.

Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη για μια ακόμη σπουδαία αθλητική συνάντηση που θα προβάλλει και θα διαφημίσει το Νομό Καρδίτσας στο πανελλήνιο. Σέβεται τον αντίπαλο τον οποίο, όπως πάντα, θα φιλοξενήσει άψογα. Δεν διακατέχεται από καμία έπαρση και αλαζονεία, αλλά ταυτόχρονα έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της και θα κάνει για άλλη μια φορά τίμια, καθαρά και παλικαρίσια την προσπάθειά της όπως προστάζει το ιδεολογικό υπόβαθρο της έννοιας “Αναγέννηση”.

Η ομάδα μας έχει ανάγκη τη φωνή και τη θερμή ξεχωριστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν πάντοτε οι φίλαθλοι της Αναγέννησης, αλλά δεν έχει ανάγκη συμπεριφορές και καταστάσεις που μπορεί να την πλήξουν σ’ αυτή την υπερβατική προσπάθεια που συντελείται. Καλό ποδοσφαιρικό απόγευμα σε όλους…».

Exit mobile version