Ραγδαίες εξελίξεις. Τελειώνει ο Αναστασίου!

Ακόμα και εντός της ημέρας, δεν αποκλείεται να επισημοποιηθεί το διαζύγιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με τον Γιάννη Αναστασίου.

Όλα δείχνουν πως ο πρόεδρος του τριφυλλιού, Γιάννης Αλαφούζος, υποχρεώνεται πια, έχοντας προσφέρει άνευ προηγουμένου στήριξη στον Αναστασίου, να κάνει πίσω και να προχωρήσει στη διακοπή της συνεργασίας με τον Ελληνα τεχνικό.

Είναι ολοφάνερο ότι αυτή η σχέση εργασίας δεν οδηγεί πουθενά τις δύο πλευρές, καθώς ο Αναστασίου έχει εδώ και μήνες χάσει και την παραμικρή ένδειξη εμπιστοσύνης από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ενώ από την Κυριακή τα… πυρά άρχισαν να στρέφονται και κατά του ίδιου του Αλαφούζου, που αισθάνθηκε για πρώτη φορά και περισσότερο από ποτέ άλλοτε, την πίεση του κόσμου να τον πολιορκεί.

Ετσι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναιρεί τις μέχρι και το Σάββατο θέσεις του και δρομολογεί, σύμφωνα με πληροφορίες, τη διαδικασία λύσης της συνεργασίας με τον Αναστασίου και άμεσης εξεύρεσης του διαδόχου του, ο οποίος και θα προέρχεται κατά πάσα πιθανότητα από τη διεθνή αγορά.

Αγνωστο παραμένει, αν το ξεκαθάρισμα θα περιοριστεί στον επικεφαλής του τεχνικού τιμ ή θα επιφέρει και άλλες αλλαγές σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή ή μη στην ομάδα των Φύσσα, Βόκολου, ενώ στον… αέρα βρίσκεται και ο Μέντες, αφού θεωρείται εξαιρετικά απίθανο ο νέος προπονητής να δεχτεί να τον έχει ως βοηθό.

Exit mobile version